Předmět Autor Datum
Oba zdržujú, zaťažujú systém a browser. Klad pre nainštalovaný MBAM do OS pred integrovaným Defende…
Ahasver Chamachir 30.01.2018 15:35
Ahasver Chamachir
Dal jsem ti -1, protoze zasadne nesouhlasim s vypinanim Windows Defenderu minimalne na pocitacich be… poslední
RedMaX 30.01.2018 18:01
RedMaX
Urcite oba, ale Windows Defender nech tak jak je zapnuty, zatimco MBAM pouzivej bez rezidentni ochra…
RedMaX 30.01.2018 17:58
RedMaX
Presne túto kombináciu mám aj ja už asi 2 roky. Windows 10 je naďalej svižný, nespozoroval som žiadn…
Ansam 30.01.2018 18:00
Ansam

Oba zdržujú, zaťažujú systém a browser.

Klad pre nainštalovaný MBAM do OS pred integrovaným Defender, tvorí jeho možnosť s vypnutím, aby MBAM nešaškoval hlboko, čiže skryte na pozadí sliediac v systéme.

Defender špicľuje, využíva telemetriu W10.

Ideálne nemať žiaden AV, zbaviť sa aj Defender priamo v inštalačke ISO W10 alebo ho dodatočne vypnúť v Services, Po spustení, Plánovači úloh, Gpedit.msc a v Registroch.

Dal jsem ti -1, protoze zasadne nesouhlasim s vypinanim Windows Defenderu minimalne na pocitacich beznych uzivatelu, kterym se o PC nestara zadny ajtak. Za prve je to urcite bezpecnostni opatreni a za druhe jsem uz nekolikrat cetl, jak mel uzivatel problemy se svym PC potom co vypnul Windows Defender. Je tak hluboko v systemu, ze minimalne beznemu uzivateli muze vypnuti napachat vic skody nez uzitku. (Mluvime o Windows 10.)

Presne túto kombináciu mám aj ja už asi 2 roky. Windows 10 je naďalej svižný, nespozoroval som žiadne spomalenie. Ani neviete že ich tam máte.

Malwarebytes Anti-Malware kontroluje a zadržiava malware, čo je je škodlivý software ktorý sa k Vám môže dostávať prostredníctvom web stránok. Prostredníctvom špecifických algoritomov ho pomôže nájsť a zneškodní - so zapnutou rezidentnou ochranou hodnotím ako vynikajúci softvér.

Windows defender je antivírusový program ktorý zabezpečuje ochranu pred najnovšími vírusmi. Používa ochranu v reálnom čase pri kontrole všetkého, čo do svojho počítača sťahujete alebo v ňom spúšťate. Pre používateľa s IQ vyšším ako má húpajúci koník je už v počítači zbytočný. Vzhľadom na skutočnosť že mi absolútne nezaťažuje systém ponechávam si ho zapnutý.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru