Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dell - záruční oprava a vystavení protokolu o provedené opravě

Ano, vytrvale si stojím a nadále budu stát za svým přesvědčením, kterým si jsem jistý, protože by společnosti měly umožňovat e-mailový kontakt. Považovat či nazývat požadovanou e-mailovou komunikaci benefitem, to je zcela zcestné. Neprosazuji, aby to bylo na úkor možností telefonického kontaktu, jeho omezení nebo dokonce zániku. Uznávám a mám rád alternativy tak, že každý ať si vybere to, co se mu hodí využít.
Souhlasím s Vámi, že ořezávání potřebného telefonického kontaktu a nahrazování webovými formuláři není dobrý směr. Zákazník má mít možnost použít možnost osobnějšího kontaktu, kterým je mluvené slovo. Vidím to úplně stejně. Často potřebuji operativnější komunikaci a řešení. Zrovna tak to platí ve smyslu písemné komunikace. V té situaci, kdy opakovaně odmítli poskytnout e-mailový kontakt však nebylo jiné možnosti písemného kontaktu než webový formulář.

Martýrium v terénu u zákazníka které popisujete, to je dost nemilé. Nutné je si uvědomit, že těch 30 minut Vás něco stálo a finančně jste to přenesl na zákazníka, pokud jste to nepojal velkoryse ke své újmě. Uznávám, že takto operativně nelze v terénu řešit záležitost e-mailem. Jedná se o rozdílné situace, které nelze mezi Vámi a mnou výše zmíněným servisním případem srovnávat. Na rozdíl od Vás jsem nebyl v situaci, abych musel tlačit na okamžité řešení, podle záručních podmínek k řešení "ihned do druhého dne". Dobře vím, co taková situace obnáší. Stal jste se součástí dopadu systému korporace. Lítáte od čerta k ďáblu, žádáte a procházíte přes více či méně schopné lidi. Je to náročná disciplína, kterou jsem prošel k závěru s neúspěšným výsledkem. Celkem v rámci jedné opravy figurovali čtyři lidé na straně Dell, na straně zákazníka dva. Z donucení situací a přístupu Dellu byl použit "tlumočník" na straně zákazníka. Jste-li zdráv a nezažil-li jste pocity frustrace, přeji ať Vám to u korporátů vydrží.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny