Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte někdo zkušenost s BT sluchátky N65?

Koupil jsem na Geek-u BT sluchátka N65. HiFi, digital,stereo. Liion aku 320 mAh. Jako BT sluchátka fungují výtečně, zvuk i výkon mají výborný, žádné rušení, frekv. rozsah, dle specifikace 20 Hz-20 kHz a ačkoliv neměřeno, zdá se, že by to mohlo být. :-p Ovládání je poměrně jednoduché, ale musel jsem si je "intuitivně" otestovat. Jak funkce tlačítek sluchátek ve spojení s mobilem, tak ovládání aplikace přehrávače a přijímání hovorů z mobilu při poslechu.
Návod bohužel žádný nebyl, ani v angličtině. Pouze stručný popis na krabičce.
Jediné, co mě tedy zaráží, že, ačkoliv mají tlačítko, kterým by se snad mělo FM rádio aktivovat, žádné rádio FM na nich nefunguje.
Shodným tlačítkem by se měl ještě rovněž případně aktivovat poslech z vložené SD karty. To jsem ale ještě nezkoušel, neboť jsem neměl žádnou dobrou po ruce a z mobilu se mi vydělávat nechtěla. Vyzkouším později.
Nevíte, zda ta absence FM rádia je u těchto sluchátek normální? Nemáte někdo s těmito sluchátky zkušenost, případně informaci, nebo manuál?
Ne že by mi to tak moc vadilo, stály pouze 4 kila a iternetové rádio ze smartphonu do nich, přes BT, jde dobře. Jde mi pouze o to, zda nejde o "klamavou reklamu" a snažit se o to rádio FM, by byla zbytečná ztráta času.:-D

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
daj si pozor,od koho sú vyrobené,wesent a jianxinghua majú fm rádio,ustar, juling,huxin/jiexunda,zea…
audax 19.07.2018 19:42
audax
P.S. Ještě by mě zajímalo, kde jsi tyto informace zjistil.;-) Díval jsem se na Aliexpressu, tam je u… nový
George63 20.07.2018 08:47
George63
trošku som "poškádlil" moje ázijské známosti,ten hongkong bude asi možno len distribútor aj keď niej… nový
audax 20.07.2018 09:55
audax
Díky za přínosné informace. Nakupuji na Aliexpressu , Alibabě a e-bay poměrně hodně a tak je dobré m… nový
George63 20.07.2018 15:52
George63
Radio bude fungovat asi jen s kabelem na nabíjení,podobně jako FM v telefonu.
forestek 19.07.2018 20:13
forestek
Bohužel, ne. To bylo to první, co mě taky napadlo. Ale u sluchátek 5 v 1 je FM taky a anténa být nem… nový
George63 19.07.2018 20:41
George63
Nakonec dobrá zpráva. ;-) Konečně jsem si dokoupil SD kartu, "natáh" jsem si na ni zkušebně audiokní… nový
George63 05.08.2018 19:22
George63
uff,pravil Vinetů ... nechceš ten popis vydat knižně ? nový
forestek 05.08.2018 20:50
forestek
No a co Ti na tom vadí? Kdyby mi někdo tohle poradil hned, ušetřil by mi počáteční zklamání a "pátrá… poslední
George63 05.08.2018 21:19
George63

daj si pozor,od koho sú vyrobené,wesent a jianxinghua majú fm rádio,ustar, juling,huxin/jiexunda,zealot fm rádio nemajú a vyzerajú úplne rovnako,podla obrázku,ani podla reálnej predlohy ich nerozoznáš nijako,rovnaký tvar,rovnaké ovládacie prvky,rovnaké všetko....

P.S.
Ještě by mě zajímalo, kde jsi tyto informace zjistil.;-) Díval jsem se na Aliexpressu, tam je u produktů výrobce uveden, ale u těch sluchátek co mám já, jsem tam našel zatím akorát toho Zealot. A já to kupoval na Geek-u a tam není výrobce u produktů uveden.:-(
Ale byl jsem příjemně překvapen, že se mi spárovala a připojila i na TV Smart Samsung, na níž jsem se jinými, zatím zkoušenými BT sluchátky nepřipojil a chtělo to vždy pouze BT sluchátka Samsung. Takže jsem, i přes to že nejde to FM rádio, spokojen.:-D
Ještě jednou díky za informaci.

trošku som "poškádlil" moje ázijské známosti,ten hongkong bude asi možno len distribútor aj keď nieje vylúčené,že aj tam sa nájde nejaký výrobca,tam si s nejakým dizajnovým vzorom a jeho kopírovaním ťažkú hlavu nerobí nikto,takže narobiť kopie kopií tam nieje problém..............väčšina z toho,čo sa "oficiálne" ponúka na aliexprese a alibaba sa vyrába v Shenzen a Donguan Industry parku,karty by to malo brať bez problémov do 16GB-to je obvykle zaručované výrobcami,aspoň teda tými zo Shenzenu a Donguanu,vyrába sa aj verzia bez displeja aj s displejom,obidve sú označené ako bt earphones/headset N65.......ešte dodatočne doplním :No.30-32 Chai Wan Kok Street, Tsuen Wan, N.T. Hong Kong je skutočne len dopravca,distribútor,nie výrobca.....

Díky za přínosné informace. Nakupuji na Aliexpressu , Alibabě a e-bay poměrně hodně a tak je dobré mít i určité vědomosti o tom, kde zboží "berou". Už jsem řešil i reklamaci, cca před dvěma lety, kdy jsem zakoupil náhradní digitizéry na tablety Medion Lifetab. Popis v nabídce přesně souhlasil, ale když jsem je obdržel, zjistil jsem na jejich"nohavici", na které byla nějaká nutná elektronika, že její osazení nesouhlasí s originálem z mých tabletů a i typové označení nesedělo. Tak jsem to řešil s Aliexpressem a potažmo pak přímo s výrobcem. Trvalo to sice cca 2 měsíce korespondence i online diskuzí a po zaslání produktů zpět výrobci, mi peníze bez problémů vrátili.:-D Stálo mě to akorát 300,- Kč poštovného, které jsem musel zaplatit na naší poště.3-[ Ale vzhledem k tomu, že se jednalo o částku 2200,- Kč, stálo to za to. A vzhledem k tomu, že jsem odpovídající digitizér nebyl schopen spolehlivě u nich prověřit, poškozený tablet dodnes leží ve skříni neopravený, na náhradní díly k druhému.;-)
Teď nedávno se mi zase stalo, že jsem objednal 10 ks napaječů 5V DC/1A, spínané zdroje s malou vlastní spotřebou ( o tu mi konkrétně šlo, protože je montuji, jako stále zapojené zdroje pohybových spínačů pro spínání osvětlení a pod.) a přišly všechny stejné (na pohled a označením), ale po proměření jich mělo 5 ks vlastní spotřebu 0,25 W a 5 ks 1W. A když jsem je rozdělal, tak jejich zapojení bylo úplně rozdílné a ty s 1W byly součástkově ošizené. Což potvrzuje Tvé informace. Ale vzhledem k tomu, že jsou za "dvacku" a použiji je pro jiné účely, tak to neřeším. Tak ještě jednou dík a zdravím.:puff:

Nakonec dobrá zpráva. ;-)
Konečně jsem si dokoupil SD kartu, "natáh" jsem si na ni zkušebně audioknížku a zkusil ji v těch sluchátkách pustit. Šlo to bez problémů, na displayi se ukázalo "Lod" a SD karta se přehrávala. A když jsem ji vytahoval, najednou se na displayi ukázalo opět "Lod" a pak frekvence FM rádia- MHz. A po stisku tlačítka se šipkou II / M se mi automaticky postupně naladily místně dostupná FM rádia a uložila se pod programy označenými P1-Pxx (podle dostupných stanic, u mne do P11). A tlačítky dvě šipky dolů/nahoru je možno volit jednotlivé stanice, uložené pod těmito programy.
Takže ono to rádio FM na nich jde, ale je nutno nejdříve zasunout SD kartu a pak ji vysunout a tím se teprve uvede v činnost FM rádio. Takže perfektní a teď už úplná spokojenost. To uvádím, pokud by někdo podobný problémek s takovýmito sluchátky měl. Ještě by k nim měl být dodáván alespoň nějaký manuál, třeba i v angličtině. Na krabičce je sice označeno, co "umí", ale jak se to spustí, na to už musí člověk přijít sám.:-(:-D:puff:
P.S.
Teď ještě další menší zjištění. Není nutno SD kartu vyjmout, stačí dlouhý stisk tlačítka se šipkou II/M a sluchátka se přepnou na FM rádio. Dalším krátkým stiskem se pak naladí frekvence (viz dříve). V případě dalšího delšího stlačení tothoto tlačítka se přepnou i při vsunuté SD kartě na provoz "bLU".
Pokud je pak ale potřeba se vrátit, je nutno vypnout HV sluchátek. Po znovuzapnutí se zapne "Lod" - SD karta a pak vše možno tak, jako již bylo posáno. Pokud je SD karta vyjmuta, zapnou se sluchátka vždy do stavu "bLU".;-)

No a co Ti na tom vadí? Kdyby mi někdo tohle poradil hned, ušetřil by mi počáteční zklamání a "pátrání".
Tak se to někomu třeba bude hodit. A pokud by potřeboval, klidně mu už nyní mohu opravdu dodat kompletní manuál, k těmhle sluchátkům, a v češtině.;-)
Ne jako Tvá, sice stručná rada, ale na prd.:-D
A u telefonu nefunguje FM rádio s kabelem na nabíjení, ale s připojenými kabelovými sluchátky. To jenom pro přesnost.:puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru