Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak přepnout (nevím jak to napat) více v dotazu

Prosím vás, celkem mi to spěchá. Stalo se mi to už vícekrát, ale teď si na to nemůžu vzpomenout a psát musím. je to nějaký "dvojklik" Proto prosím vás, jak na notebooku přepnout to , že jak píšu, tak přepisuji další znaky a to já nechci. Mám dlouhý článek a už jsem si ho i tak hodně "zmrvil." Prosím o radu. Jak zase přinutit notebook, aby to co vymažu, abych zase mohl psát (aby mi nepřepisoval původní text). Teď mi to dělá to, že mi přepisuje další text. A to já nechci! To bych musel přepsat celý text!
Šílim z toho, prosím pomozte, zpěchám na to!!!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jak přepnout (nevím jak to napat) více v dotazu Já bych napsal "Jak přepnout režim vkládání a přepi…
Kráťa 06.10.2018 07:08
Kráťa
Děkuji za radu, ale ten před vámi byl pro mně užitnější. Ale každá rada dobrá, pán před vámi mi ušet…
lupkovic 06.10.2018 07:51
lupkovic
(jako stačilo by mi, kdyby mi někdo napsal, čím si to přepisováni zapnu a jak ho ukončit) Už to ta… poslední
Kráťa 06.10.2018 12:25
Kráťa

Děkuji za radu, ale ten před vámi byl pro mně užitnější. Ale každá rada dobrá, pán před vámi mi ušetřil asi 30 min a to nepočítám snad penále za opožděný výpis. Tak ta první rada byla to, co jsem potřeboval, ale děkuji i Vám. Popravdě jsem to ale přepnul možná sám. Zkoušel jsem mezitím všechny možnosti které znám. Můžete mi někdo napsat, který "dvojklik" na tom "podělaném mým notebooku" to je ?

Děkuji moc, neberte to jako provokaci, ale jsem opravdu amater a PC používám minimálně a ty jsem tyto problémy měl už asi 5x!

Děkuji moc za konstruktívní rady Lupkovič (jako stačilo by mi, kdyby mi někdo napsal, čím si to přepisováni zapnu a jak ho ukončit). Mě se to už totiž stálo vícekkrát, a vždy jsem na to nějak přišel, ale dnes mi to opravdu spěchalo a hlava byla dutá. Tak bych si to někde poznamenal

Děkuji moc všem, za případnou pomoc

(jako stačilo by mi, kdyby mi někdo napsal, čím si to přepisováni zapnu a jak ho ukončit)

Už to tady je několikrát. Přepíná se to klávesou Insert (Ins). Není třeba někde klikat. V režimu přepisování se znaky vkládají místo stávajících (musí se psát vše znovu) a v režimu vkládání se nové znaky vkládají před již napsaný text.
Maže se klávesou Backspace (ta dlouhá nad Enter) a tou se maže od kurzoru vlevo (jakoby zpět). Nebo klávesou Delete (Del) a tou se smažou znaky vpravo od kursoru ("vcucne je do kursoru").

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru