Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bryle VR na PC

Nazdar
- [MVR] MicrosoftVirtualReality koupis : "Lenovo, Asus, Acer" urcite pod 10.000Kc . Navic maji podstatne lepsi rozliseni jak VR které jsi zkousel na PS pouhym okem pozorujes rozpixelovani obrazu. U tech MVR je ten Pixel_R uz napohled jemnejsi a to i frekvnce kde jsme na rozlsien 2880x1440@90Hz..
* Zda-li nosis bryle, maji dostatecne mista i pro "Brylare" nebo jak se to rekne ? :-) Tak jako filtracni otvory aby se ti nemlzili cocky, celkove nejsou ani moc tezké 190g.

- Nejslabsi na tvé sestave bude CPU, chtelo by to alespon 6xCore nebo 4C/8TH. Samotné vytizeni je exlusivne na urcité hre, u nekteré muze jet na 100% na jiné 30%.
- Jestli nestojis na miste a necucis okolo sebe jak trotl a nekrouzis ocima jak posuk a normalne hrajes, staci vse nad 105° (pri pohybu se divas pred sebe, navic ty osazene dioptrie v tech VR brilich maji v hodne pripadech umyslny blom - rozmazani v poslednich 10-15°) . Graficka karta jako zaklad muze stacit v pripade ze nebudes pouzivat hlubsi detaily a vyhlazovani.. Osobne hry co hraju na VR nejak PC nevytezuji, pak hraju hry "VR". Na hrani nejakych AAA PC her které hraji normalne na klasické PC obrazovce , no , kvuli tomu jsem VR urcite nezakoupil. Treba takovy Fallout 4 radeji preferuji na monitoru jak ve VR. (to uz si radeji zahraju Sef Kuchare - Clash Of Shef :-p).

Info :i: : V otazce MVR, zda-li te zajima jsem zde napsal mensi recenzi : https://pc.poradna.net/articles/2742617-windows-mixed-reality-s-headset-acer-ah10
* At je to Lenovo, Asus nebo Acer, ty HW parametry jsou prakticky identické tak i presto ze v recenzi jde o zamereni na VR od Acer, podstatna cast plati i pro uvedené vyrobce..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny