Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Firefox (Windows & Android version) - alternativa pluginu ActiveX pro IE

Dobrý den,

Potřebuji se připojit k zařízení D-Link DNR-2020-04P Network Video Recorder, k zobrazení kamer.

viz. 2834487-d-link-dnr-2020-04p-network-video-recorder-android-aplikace-pro-zobrazeni-kamer

Aplikace (doporučená výrobcem i jiné) jsou nepoužitelné, tak jsem chtěl použít přímo prohlížeč, jako ve Windows.

Bohužel, k zobrazení kamer se používá plugin ActiveX, který je pouze pro Internet Explorer, který na Android nikdy nevznikl. Navíc, na starších PC to ani v IE nejde spustit.

Už jsem napsal výrobci (zatím mi neodpověděl), ale poslední řešení, je použít Firefox, na který se přímo odkazuje chybová hláška, která se zobrazí např. v Opeře.

The browser you are using may have difficulty receiving images and video. If you experience any issues viewing this page, we suggest using Internet Explorer or Mozilla Firefox.

Ve Firefoxu (na Windows i Androidu), to tuhle chybu nezahlásí, ale pochopitelně se kamery nenačtou. Ale, dobré je, že verze na Android podporuje pluginy, takže řešení na Windows by mělo fungovat automaticky i na Android a obráceně.

Našel jsem, že mám použít rozšíření IE Tab, který otevře další záložku "jakoby" v IE. Toto rozšíření jsem však v firefox nenašel.

Pouze rozšíření, které novou záložku otevřou zvlášť v IE. Zkoušel jsem to i stáhnout zvlášť např z ie-tab-for-firefox, ale zahlásí to

Tenhle doplněk nemohl být nainstalován, protože je poškozený.

Nevíte, prosím Vás, co s tím? Nebo existuje alternative pro jiné prohlížeče.

Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny