Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čtečka knih - Nejlepší SW pro začínajícího Aj čtenáře

Ono je to s tema slovnikama (cizich slov) u ruznych typu ctecek trochu slozitejsí, alespon s cestinou. U ENG potkas zpravidla Webster's Dictionary 1913
Ctecky e-knih znam docela dobre, ma osobni preference je "PocketBook" a "Kobo", Kindle az na poslednim miste, uz jen kvuli zavrenému systému a bez podpory formatu jako ePub..
* Kindle ma skoro vsechno online a vetsina sluzeb funguje jen v USA nebo jsou exlusivne jen v ENG jazyku. Uplne bych se vyvaroval Oasis 2, ale tvuj rozpocet ho stejne nedovoluje.

PS: Jinak urcite bych na misto kindle White Paper 3 zvoli posledni veri v4 (na kterou jsou na Amazonu pravidelné slevy). Okolo 100Euro bych doporucil 160gramovou → KOBO CLARA HD které ma o proti KINDLE osvetleni typu PROlight kde si muzes sam upravovat podsvizeni bilé a oranzové, u KINDLE toto mozné neni..

TiP ~ Kdyby te nahodou zajimalo to KOBO CLARA HD , pred casem jsem na toto zarizeni delal mensi recenzi, tak klidne nahledni zde →https://pc.poradna.net/articles/2774078-recenze-ctecky-e-knih-kobo-clara-hd
* Pocketbook, alespon urcité modely umi i TTS (text to speech) a cist i Audio_Knihy a IMHO patri k tem co maji nejlépe provedeného pruzkumnika souboru a slozek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny