Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android - Dobrá aplikace pro připojení/správu NVR (D-Link DNR-2020-04P) a jak ji nastavit?

Dobrý den,

Vím, že už to řeším dlouho, ale prostě mi to nedá spát - viz. 2834487-d-link-dnr-2020-04p-network-video-recorder-android-aplikace-pro-zobrazeni-kamer

Abych to shrnul - Mám 16 kamer (7 x DCS-932L, 8 x DCS‑4633EV + DCS‑4703E) zapojené do DNR-2020-04P

Na Androidu mě napadli pouze k dvě možnosti zobrazení (Přes prohlížeč nebo aplikaci)

S prohlížečem to nikam nevede. Plugin ActiveX (pro zobrazení kamer) podporuje pouze IE, který na Android nikdy nevznikl. Použití pluginu IE TAB, který to otevře "jakoby" v IE sice vyřešilo problém s nefunkčností na starších Windows/IE, ale na Androidu je to k ničemu, když se to nepřizpůsobuje obrazovce. Aktualizace na Firmware u kamer sice existovala, ale taky to problém nevyřešilo.

Jediné možnost je teda zobrazit to přes aplikaci. JustConnect+ (doporučený výrobcem) se sice připojí, ale zobrazuje pouze zrnění nebo statický obraz - nepoužitelné. S jinými aplikacemi se mi nepodařilo připojit, protože měli jiné nastavení a nějak hluboce jsem si tím nezabýval, ale je to jediné řešení. (Výrobce mi zatím neodpověděl)

iVMS-4500 vypadá slibně, ale nepodařilo se mi připojit. V JustConnect+ jsem zadal pouze název, adresu, přihlašovací jméno a heslo, avšak tady je navíc ještě port.

Co tam mám, prosím Vás, zadat, když v JustConnect+ zadávám adresu ve tvaru XX.XX.X.XX:8888? Zadat do adresy pouze IP a číslo za : použít jako PORT nefunguje. Nebo znáte lepší aplikaci?

Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny