Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno rozdíl tv signálu upc/digitv, UPC/digitv zkušenosti..

Zuby nehty bráním svůj analogový kabel od UPC. Bombardování nabídkami na digital od UPC (maily, telefony..) odpovídám ze zákopů šrapnely: "Co mi to nabízíte? Vždyť je to dražší, já nechci další settopboxy, ale musí mi fungovat nezávisle aspoň čtyři televize (obývák, kuchyně, dětský pokoj, min. jeden rekordér).
Přijďte se stejnou cenou, zařiďte mi nezávislý příjem aspoň čtyř programů, zařiďte ho technicky zdarma. S tou internetovou telefonií, nebo co to u toho máte, běžte někam....
Prostě se smekejte, mě analog naprosto vyhovuje. Váš problém, že ho musíte udržovat, až ho budete chtít zrušit úplně, řekněte, skončíme to a já se prostě napíchnu na multiplex a naše obchodní partnerství skončí." (Toho se UPC bojí nejvíc, takže z jejich strany se nějakého ukončení nebojím)

Tohle trvá už přes rok. Sám jsem zvědavý, jak to dopadne. Vždycky mě rozesměje, když mi nějaká ta nabízející Manda operátorka tvrdí, že se analog vypíná a budou mi ubývat programy, nebo něco podobnýho. Vždycky odpovídám, že co já s tím, že to je snad jejich problém. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny