Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hry mi vypínajú internet

Dobry den,
Mam dost blby problem s internetom a vobec netusim co to moze byt. Napisem tu vsetko co sa o tom da:
Ked zapnem nejaku hru (aj offline hru), tak priblizne po 10 minutach mi vypne net. Ked potom hru vypnem, tak sa net po niekolkych minutach zapne. Pise mi vraj nie som pripojeny k sieti. Ak zapnem privela povedzme videi, tak urobi to iste. Net po chvili nabehne. Pre bezne pouzivanie internetu to nevadi, lenze nemozem hrat online hry.

Skusal som vsetko. Preinstalovanie windowsu milion krat, zmena routerov, kupenie novej sietovej karty, vseliake nastavenia v routeri vratane najnovsieho softwaru, aktualizovanie vsetkeho co sa len dalo, rozne nastavenia cez spravcu zariadeni co som nasiel na nete, proste vsetko co sa len dalo a nic.

Internet mam napojeny cez lan. Ten ide kablom cez TP-LINK router. Skusal som dva tieto routre, cize mozno to robi znacka.

Ked som obcas preinstaloval vsetko co sa dalo, tak sa ten problem akokeby zvacsoval. Zo zaciatku isiel bezchybne, ale potom zacal pocas hry coraz viac vypadavat az su online hry uz nehratelne. Ked priamo pocas vypadku zapnem vo windowse riesenie problemov, tak mi vypise, ze sietovy kabel nie je spravne zapojeny alebo je poskodeny. Vobec netusim co by to mohlo sposobovat, tak by som rad vedel nejake rady co treba urobit.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podla mna tu idete zatial zlou cestou...orehrievanie by nemalo mat ziaden vplyv na sietove pripojeni…
fleg-sk 21.06.2019 10:07
fleg-sk
Dal som akurat tu windows diagnostiku a vzdy napisalo to iste. Vraj kabel nie je pripojeny alebo je…
Wenomcik 23.06.2019 16:31
Wenomcik
To by bolo velmi zvlastne keby prehrievanie malo vplyv na sietovu kartu a aj externy wifi adapter na…
fleg 23.06.2019 16:58
fleg
Nemyslim tym, zeby to bolo priamo prehrievanie. Pocitac vobec nie je horuci, ale suvisi to s tym. To… poslední
Wenomcik 23.06.2019 19:11
Wenomcik

Podla mna tu idete zatial zlou cestou...orehrievanie by nemalo mat ziaden vplyv na sietove pripojenie, zvlast ak skusal rozne sietovky.
Ja by som sa zameral na diagnostiku pri vypadku...co vypadne, ako vypadne a preco.
Ak sa strati fyzicka vrstva a sietovka nedeteguje kabel tak otazke je, ci to robi aj ina sietovka, ako sa sprava usb wifi a pod.
Je mozne, ze ide o kombinaciu sw a hw problemu.

Dal som akurat tu windows diagnostiku a vzdy napisalo to iste. Vraj kabel nie je pripojeny alebo je poskodeny. Ked som sa pri vypadku pozrel na pripojenie kabla, tak tam nic nesvietilo. Proste akokeby kabel vobec nebol napojeny. Wifi usb robilo to iste, ze proste vypadlo. Akokeby ani nebolo zapojene. Formatoval som cely windows, takze podla mna by nemal byt problem v sw. Iny kabel a tiez ina sietova karta robila presne to iste. Urcite to suvisi s prehrievanim, pretoze ked som vybral bocny kryt, tak pocitac uz ide ovela lepsie.

Nemyslim tym, zeby to bolo priamo prehrievanie. Pocitac vobec nie je horuci, ale suvisi to s tym. To znamena, ze pocitac sice nie je prehriaty, ale mozno nejake suciastky su alebo nieco take. Toto prehrievanie ma naozaj vplyv na sietovu kartu aj wifi usb. Ako je to mozne? Neviem, preco sa to pytam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru