Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nazev rozhrani interni notebookove klavesnice + redukce na USB?

Dobry den,

potrebuji se zeptat, prosim vas, jak se jmenuje rozhrani a konektor uvnitr notebooku (pokud ma konektor nejaky nazev), kterym se pripojuje INTERNI NOTEBOOKOVA KLAVESNICE k zakladni desce notebooku? Ten konektor je ukryty uvnitr notebooku dostupny pouze pri rozebrani notebooku - fakt nemyslim externi USB ani PS/2klavesnici.

A prosim vas, existuje nejaka redukce z tohoto konektoru na bezne klasicke USB (USB-A) zastrcku, kterou se pripojuji bezne USB klavesnice do USB portu?

(Strejda Google, ktereho jsem se zeptal jako prvni, je asi natvrdly a nic nevi a hleda jen co je to klavesnice, co je to rozhrani, jake jsou rozhrani stolnich pocitacu, redukce PS/2-USB a USB-PS/2, ... kde koupit klavesnici, kde koupit redukce USB-PS/2 a PS/2-USB, ... coz jsou fakt veci, ktere davno dobre vim a ktere ted vazne vubec nepotrebuji hledat a jsou mi ted platne jako slepemu slunecni bryle, proto se ptam tady.)

Dekuji moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
je to možné vyrobitZ1PheqSNNP8
jirka44 31.07.2019 07:23
jirka44
Týpek z youtube má odo mňa palec hore. Treba oceniť takéto typy. Ale stojí výsledok za vynaloženú ná… poslední
sakraforte 06.08.2019 17:32
sakraforte

Týpek z youtube má odo mňa palec hore. Treba oceniť takéto typy. Ale stojí výsledok za vynaloženú námahu ? Reálne používať starú, oslintanú , zošúchanú klávesnicu, ktorú mi zhodí zo stola kábel ktorým je pripojená ? Tazateľ chcel niečo hotové. Ak by to za to stálo, číňan by to už vyrobil. Mám tu za kýbel starých CPUčiek. Nevie niekto o nejakej redukcii :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru