Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stream z IP kamery do VLC

Ahoj, potřeboval bych poradit se streamováním videa z IP kamery do přehrávače VLC.
V programu UGRSPlayer (v 2.3.6) probíhá streaming videa vysílaného IP kamerou. Ve stavovém řádku je psáno Running... (P2P, Remote: 10.0.0.16:11610) a při každém spuštění aplikace se port navýší o +1. Zkoušel jsem ve VLC zobrazit stream z 10.0.0.16 stejného portu jak uvádí aplikace i o jeden vyšší, ale bez úspěchu. Zkoušel jsem i klasiku přes RTSP a port 554, ale taky bez úspěchu. Přes udp://@:11610 taky chyba, už mě nenapadá, co vyzkoušet atd. Najde se tu někdo, kdo je v této problematice jako ryba ve vodě?
Dík

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No takže kamera pracuje v režimu klient, všechny porty zavřené. Jediná možnost, jak dostat z kamery…
Gaddy 16.09.2019 14:56
Gaddy
nevím o jakém NASu mluvíš. Pokud máš něco "lepšího" co má v sobě NVR aplikaci, pak ti stačí praktick…
touchwood 16.09.2019 15:45
touchwood
No momentálně máme Synology DS218j.
Gaddy 17.09.2019 10:24
Gaddy
https://www.synology.com/cs-cz/dsm/packages/SurveillanceStation https://www.synology.com/cs-cz/compa… poslední
touchwood 17.09.2019 12:18
touchwood

No takže kamera pracuje v režimu klient, všechny porty zavřené. Jediná možnost, jak dostat z kamery video (resp. 15 jpeg snímků za vteřinu) je odposlech UDP, odchytávání paketů a následně jejich dekódování do jpeg. Nicméně i přesto, že je způsob, jak úspěšně toto video z kamery dostat bez využití mobilní appky nebo programu UGRS (fuj) player, na nějaké mašině prostě bude muset non-stop frčet WS a další obslužné programy a teprve potom by se to ukládalo do domácího cloudu. Takže přesto, že to potřebuju jen na hlídání matroše, tak bude třeba toto vrátit a koupit něco užitečnějšího. A když už jsem tady, zeptám se: Nějaký typ na venkovní IP kameru, ze které lze stream ukládat do NASu?

nevím o jakém NASu mluvíš. Pokud máš něco "lepšího" co má v sobě NVR aplikaci, pak ti stačí prakticky libovolná kamera podporující ONVIF (což je ideální řešení, protože management ukládání a vyhledávání si řeší NAS). Pokud chceš jít cestou náhrávání do SMB/FTP/NFS share, logicky musíš volit kameru, která podporuje tyhle protokoly.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru