Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 3D tiskárna

Tak ono na tom dohromady není nic moc co by se pokazilo :-)
Co se týče dílů, některé díly jsou retrokompatibilní, já tedy kupuji přes amazon.de hlavně kvůli možnosti návratu materiálu i bez udání důvodu (možnost změnit názor a určitý produkt a vrátit ho když ti nevyhovuje ), kde jsem minulý měsíc kupoval od nejakého pseudovýrobce 0.4mm extruder po 5 kusech za nějakých 4.5€. Tiskárna mi došla v celku, z toho jsem měl největší obavy že dojede poškozená, potrhanej kartón a podobně určitě víš jak to myslím, ale vše co jsem objednal přes Amazon dovezl kurýr v celku :-)
Z tohoto důvodu bych asi nezakupoval nic co je posílánío z Číny, leč zkušenost nákupem z CN nemám, nemohu posoudit.
Z pravidla tyto 3D tiskárny mají vše potřebné již v balení, některé i náhradní trisku a podobně, ale nic ti nebrání provést časem menší doladění nebo i opravdový upgrade.
(až ten 3D printer obdržíš tak uvidíš, že na tom dohrady vlastně nic není. Někteří si postavili i vlastní ze stavebnice Merkur . Když na to dojde, tak si můžes nějakou tu extenci klidně vytisknout že jo :-))

Na internetě máš hodně takových těch hotových projektů které stačí jen stáhnou a vytisknout.
Jestli tě to zajímá, nahlédni třeba zde (pro stáhnutí není vyžadována registrace) : www.thingiverse.com, pro příklad odtud jsem tiskl krabičku na Rapsberry Pi3 https://www.myminifactory.com/object/3d-print-raspberry-pi-3-case-51864
Používám W10, osobně jsem velmi spokojen, tiskne docela na teploty které používám rychle a přesně. Na modelu U20 jsem bohužel nic netiskl, jen tak ti říct "jo vem ji" si dovolit nemohu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny