Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herni sestava - AMD Ryzen 9 3900X + RT 5700 (xt?) ~ 40-50k

Mam, uz delsi dobu a naprosta spokojenost :)

Ale proste mit misto NAS skutecny velky disk (s obdobnou funkci) primo v pocitaci se ukazuje jako celkem znacna vyhoda (a nejen cenova) :)

A ten megachladic a banda vetraku je proste fajn :) Tichy, kdyz nic zvlastniho nedelam, tak musim kouknout na kontrolky, jestli vubec jede, slyset neni, a kdyz tomu dam zahul, tak se to sice rozhuci, jak kdyz startuje vrtulnik, ale teploty porad nizke, i kdyz to bezi nekolik hodin na 100% na vsech jadrech - a ten vykon to posouva o par radu jinam - co bezelo 2.5 dne je za 20 minut hotove :)

RAM je tak akorat, bezne to zhltne kolem 20 GB, zbyte cachuje, ale uz si to obcas odlozilo i par drobnosti (stovky MB) do swapu (na M2.NVMe SSD) - a je pravda, ze tam zrovna nejake nepouzivane veci v pameti byly.

Jedine, kde jsem si na limit jeste nesahnul je grafarna, ale zatim nebyl cas. Takze zatim sem tam sesroti levou zadni nejakou DOSovku v 640x480 a pulku casu nebezi ani blby desktop a jedu prez ssh vzdalene v textovem rezimu, ale ona jeji doba prijde taky. Az ty dulezitejsi veci odklidim z cesty :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny