Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Intel Core i7-6700K a NVIDIA RTX 2060/8GB super Ventus ???

Dobrý den,
jak jsem zmiňoval nedávném příspěvek a prosil o radu pro syna ohledně PC tak mi byla tento týden nabídnuta PC sestava s tímto procesor a grafikou Intel Core i7-6700K a NVIDIA RTX 2060/8GB super Ventus.
Chtěl bych poprosit o radu, zda je to dobré řešení a výběr. Přeci jen procesor je cca 4-5 let stará generace (6.), ale stále si drží cenu a tak mě zajímá, zda má "cenu" do něj jít popřípadě i do grafiky.

Děkuji za odpověď a rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud to z ostatních odpovědí nevyplynulo dost jasně: Ten ŠROT!, co je Ti nabízen, je za tu cenu to…
ApoCalypse 16.12.2019 08:24
ApoCalypse
Mizerny zdroj (jako, fakt hodne spatny), A-data SSD je lowcost ale chodi, GoodRAM - ty bych taky nec… poslední
lucifer 16.12.2019 10:38
lucifer

Pokud to z ostatních odpovědí nevyplynulo dost jasně:

Ten ŠROT!, co je Ti nabízen, je za tu cenu totální drzost prodejce nebo jeho totální zoufalost. Jestli Tě má prodejce za kavku nebo mermomocí chceš vyhodit peníze z okna, tak si posluž, ale já bych si u takovýho nekoupil už ani diskety...

Mizerny zdroj (jako, fakt hodne spatny), A-data SSD je lowcost ale chodi, GoodRAM - ty bych taky nechtel, zbytek - za ty penize a jen GTX2060Super...

Nechci to pocitat se slusnym zdrojem a jinymi pametmi, nemam na to cas = nevim jestli to vychazi nejak tragicky spatne, ale v dane podobe fakt nebrat, hlavne kvuli "pyrotechnickemu" zdroji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru