Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o radu s prezentací

Ta tvá hláška "na všechny nástroje nera doporučuju zapomenout" je nesmysl. Nero má vynikající Nero AAC enkodér, který najde uplatnění zejména při nízkých bitrate (což klidně může být hudba na pozadí v PowerPointu).
Nero WaveEditor obsahuje Nero AAC enkodér (dll) a to rozhodně není nesmyslný nástroj, za jakých podmínek je použitelný, jsem tu psal. Jako alternativu jsem psal Nero AAC enkodér ve formě exe, který je relativně lehce použitelný třeba ve foobar2000 (jsou v něm předpřipravené parametry) - foobar2000 jsem zmiňoval.
Tazatelka řeší nízkobitratové audio a rozhodně s Nero AAC enkodérem (ať už má licenci na použití dll v Nero WaveEditoru nebo jako free exe) požadované výsledky dosáhne. Jak těch výsledků dosáhnout jsem jí popsal a pokud by nebylo něco jasné, napsal bych to podrobněji.
Dostala od tebe dva formáty, jenže ty ses ani nenamáhal zjistit co PowerPoint podporuje za formáty. Já napsal jaké formáty aktuální PowerPoint podporuje (malá změna, po lednové aktualizaci pod Zvukovými soubory se nově nachází i AAC v souboru s příponou mp4) a rozebral jsem jí to i s tím, co by mohlo dělat problém (s formátem a příponou) a pokud ten problém takový má, jak jej řešit. A co hlavně, psal jsem o ideálním řešení.
Ano, dole má tip na Audacity, jenže ten tip je tam až po tom, co s v kládáním přestala mít problém (10 minut před příspěvkem psala: "Podařilo se mi vložit zvuk") a už řeší další věci v PowerPointu, na které jsem opět relevantně odpověděl. A jednak Audacity rozhodně není vhodný na nízkobitratové audio a už vůbec ne ideální, nic vhodného na něj nemá, umí sice externí program s parametry, jenže nemá je předpřipravené, například Nero WaveEditor umí nízkobitratové audio defaultně pokud je licencovaný Nero AAC enkodér, případně ve foobar2000 jsou předpřipravené parametry pro Nero AAC enkodér (free exe).
Já myslím, že k věci jsem tu psal já, na rozdíl od tebe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny