Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o radu s prezentací

D.den, dlouho se zabývám - pouze pro radost (jsem nemocná) sobě i kamarádúm vytvářením prezentací k narozeninám, svátkům, z dovolených ....
Nastal problém s upravením hudby v NERU - mám Nero WaveEditor a nejde mi hudbu zjednodušit, abych ji mohla vložit do prez. tvořené v PowerPointu 2016. Tyto programy mám asi půl roku nové .
Ráda bych se s někým spojila, kdo by mi byl ochoten poradit. Je to pro mne radost něco vytvořit pro druhé, i pro rodinu. email
Předem děkuji tomu, kdo mi odpoví. J. H.
email. jana.hrdlickovact@seznam.cz

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
na všechny nástroje nera doporučuju zapomenout. powerpoint je ďáblovo dílo (microsoft), dají se čeka…
lední brtník 05.01.2020 20:15
lední brtník
Moc jsem nepochopila proč se Vám P.Point nezamlouvá. Co mi poradíte jiného na vyrobení dobře fungují…
jjjj 07.01.2020 12:19
jjjj
Sám o sobě mi PP nevadí, ale ty hrůzy, co z toho lezou (minimálně 99% všech existujících *ppt soubor…
L-Core 12.01.2020 16:56
L-Core
Máš pravdu,mail s přílohou pps,ppt je buď spam nebo hoax.Hlavně když je tam "rozkaz" Okamžitě pošli…
Karel04 12.01.2020 21:15
Karel04
není to jednoduché: tazatelka: mám Nero WaveEditor a nejde mi hudbu zjednodušit stádo brtníků: na v…
lední brtník 12.01.2020 23:16
lední brtník
Ta tvá hláška "na všechny nástroje nera doporučuju zapomenout" je nesmysl. Nero má vynikající Nero A… poslední
kacikac 13.01.2020 02:21
kacikac

Moc jsem nepochopila proč se Vám P.Point nezamlouvá. Co mi poradíte jiného na vyrobení dobře fungující prezentace, aby se mohla s fotkama dělat úprava a vkládat třeba i gifi, které se hodí k vlastnosti prezentace, vždy z toho vyjde třeba i legrační přáníčko k různým příležitostem. A k tomu je potřebná právě ta hudba, jako doprovod . Děkuji za odpověď.

Sám o sobě mi PP nevadí, ale ty hrůzy, co z toho lezou (minimálně 99% všech existujících *ppt souborů).

Řetězové maily s *ppt, jakoby soutěžily o co nejpitomější obsah, jsou obzvláště oblíbené mezi některými lidmi. Ti pak v nich uvedené výzvy, katastrofické informace a další zcela bezcenný obsah s chutí posílají dál a dál. Čas od času je v nich přibalen malware; vůbec dotčených uživatelů nelituji.

Jakákoliv prezentace která nevznikne, je dobrá prezentace.

není to jednoduché:

tazatelka: mám Nero WaveEditor a nejde mi hudbu zjednodušit
stádo brtníků: na všechny nástroje nera doporučuju zapomenout.
komentující mimoň: Psát tu Janě o svých alergiích na produkty Nera

když tazatelka nedostane s nesmyslným nástrojem očekávané výsledky, podle mimoňů má být nejlepší odpovědí asi: "ty to dokážeš! bůh tě miluje! já tebe taky!"

dále dostala tipy na dva formáty, které by powerpoint mohl zkousnout (a které může mít běžně v pc). dole má tip na audacity, který bude pro konverzi formátů ideální.
tím to celé mohlo skončit.

místo toho se v tom mimoň zase čvachtá, nepřipíše nic k věci, ale hlavně že sem zase hodí svůj trus.

Ta tvá hláška "na všechny nástroje nera doporučuju zapomenout" je nesmysl. Nero má vynikající Nero AAC enkodér, který najde uplatnění zejména při nízkých bitrate (což klidně může být hudba na pozadí v PowerPointu).
Nero WaveEditor obsahuje Nero AAC enkodér (dll) a to rozhodně není nesmyslný nástroj, za jakých podmínek je použitelný, jsem tu psal. Jako alternativu jsem psal Nero AAC enkodér ve formě exe, který je relativně lehce použitelný třeba ve foobar2000 (jsou v něm předpřipravené parametry) - foobar2000 jsem zmiňoval.
Tazatelka řeší nízkobitratové audio a rozhodně s Nero AAC enkodérem (ať už má licenci na použití dll v Nero WaveEditoru nebo jako free exe) požadované výsledky dosáhne. Jak těch výsledků dosáhnout jsem jí popsal a pokud by nebylo něco jasné, napsal bych to podrobněji.
Dostala od tebe dva formáty, jenže ty ses ani nenamáhal zjistit co PowerPoint podporuje za formáty. Já napsal jaké formáty aktuální PowerPoint podporuje (malá změna, po lednové aktualizaci pod Zvukovými soubory se nově nachází i AAC v souboru s příponou mp4) a rozebral jsem jí to i s tím, co by mohlo dělat problém (s formátem a příponou) a pokud ten problém takový má, jak jej řešit. A co hlavně, psal jsem o ideálním řešení.
Ano, dole má tip na Audacity, jenže ten tip je tam až po tom, co s v kládáním přestala mít problém (10 minut před příspěvkem psala: "Podařilo se mi vložit zvuk") a už řeší další věci v PowerPointu, na které jsem opět relevantně odpověděl. A jednak Audacity rozhodně není vhodný na nízkobitratové audio a už vůbec ne ideální, nic vhodného na něj nemá, umí sice externí program s parametry, jenže nemá je předpřipravené, například Nero WaveEditor umí nízkobitratové audio defaultně pokud je licencovaný Nero AAC enkodér, případně ve foobar2000 jsou předpřipravené parametry pro Nero AAC enkodér (free exe).
Já myslím, že k věci jsem tu psal já, na rozdíl od tebe.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru