Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s připojením na servery

Dobrý den,
tento týden jsem zakoupil předplatné programů od adobe, problém nastal při instalaci a následném pokusu o spuštění jednotlivých aplikací, kdy se objevila chyba, že server adobe není dostupný a není možno ověřit platnost předplatného. Považoval jsem toto za chybu na straně adobe. Když však tento problém trval více než dva dny, snažil jsem se toto řešit na komunitním foru v angličtině, kde mě stále upozorňovali, že problém je mám mé straně a že mám zkontrolovat své připojení, vypnout firewall a antivirový program.
Následně zjišťuji, že mám problémy s připojením na další servery, konkrétně herní klienty Epic Games a Steam, kde mi to též napíše, že spojení se serverem nelze navázat.

Mám Windows 10 Home 64 bit. verzi, poslední aktualizaci, firewall a anitivirový program je pouze součástí Windows, jiný bezpečnostní software nepoužívám. Jiné anomálie ve funkčnosti internetového připojení nepozoruji.

Je chyba v nastavení Windows, routeru či je chyba na straně poskytovatele internetu? Velice děkuji za případné odpovědi a nasměrování k řešení problému.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pro jistotu: Neměl jsi v PC dříve upirátěné adobácké programy (a případně steamácké hry)? Pokud ano…
L-Core 10.07.2020 07:43
L-Core
Přikládám snímek obrazovky s chybou, která se zobrazí při pokusu o přihlášení do klienta Epic Game.
Sonyboy 10.07.2020 10:22
Sonyboy
Chybu nemám, vyzkoušet to nemůžu. Chyba je známá. Jedno z řešení: SOLVED! I was doing a lot of stuf… poslední
mirha 10.07.2020 16:21
mirha

Pro jistotu:

Neměl jsi v PC dříve upirátěné adobácké programy (a případně steamácké hry)? Pokud ano, cracky třeba dělají právě to, co teď nechceš, zabraňují připojování se na servery Adobe, Steamu atd.

Nefungují ti jen herní klienti a spojení s Adobe z Photoshopu nebo se nedostaneš ani na jejich stránky? Pokud se nedostaneš ani na stránky, nabootuj nějaký live linux a zkus se na stránky dostat odtamtud. Pokud tam to fungovat bude, problém je v tvých Windowsech.

Zkus si projít firewall Windows, poctivě příchozí a odchozí komunikaci a zkontroluj, jestli něco od Adobe, Steamu a Epicu nemáš zablokované.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru