Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Update windows

Zdravím
Mám v pc 2 ssd disky.Na jednom je systém,druhý je odkládací a na hry atd. Teď byl zcela prázdný. Dnes jsem koukal na aktualizace a byla tam aktualizace windows.Tak jsem ji spustil,stahovalo se,instalovalo se,restartovalo se,na nic se mě neptalo a výsledek? Najednou vidím,že na tom prázdném disku je zabráno 16 GB. Naformátovat nejde,dá se to nějak vrátit?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když na ten disk kliknu,není tam nic.Když dám správu disků,ukáže že je tam nainstalován systém.
santal 27.09.2020 14:24
santal
1) opravdu je takový problém sem dát screen ze správy disků nebo ze správce souborů, který by ukázal… nový
lední brtník 27.09.2020 18:02
lední brtník
HPET : správce úloh disk - Systémový disk - ne Stránkovací soubor - ne Když se ti podaří kliknout n… nový
santal 27.09.2020 19:26
santal
Verze 2004 proběhla jako upgrade, tedy komplet přeinstalace. Pokud na to nebylo dost místa na C (a 4… poslední
dsa 27.09.2020 20:27
dsa

1) opravdu je takový problém sem dát screen ze správy disků nebo ze správce souborů, který by ukázal, co na tom volném-nevolném disku je?
2) když je to pro tebe problém, tak to neřeš. windows rád rozbaluje své aktualizace na volný disk. že neumíš zobrazit skryté soubory nemá na funkčnost windows vliv.
3) třeba si aktualizace windows udělala z volného disku zbytečný recovery disk. ale u tebe nefunguje správa disků, nejdou vyčíst názvy oddílů, nejde zobrazit jejich obsah, nefunguje sejmutí okna alt+prnscr, tak co s tím.

Verze 2004 proběhla jako upgrade, tedy komplet přeinstalace. Pokud na to nebylo dost místa na C (a 47 GB možná nemuselo stačit), tak se použilo místo na D. Až se naučíš udělat výpis ze Správy disků, uvidíme. Některé ty soubory časem zmizí samy. Mohou být taky "schované" ve skrytém adresáři (lze "zviditelnit" v nastavení Zobrazení).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru