Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno YouTube mi sám strhl peníze a já nevím na koho se obrátit

Zdravím..
Skoro před rokem jsem využil nabídky od YouTube využít premium zdarma na 3 měsíce. Po těch necelých třech měsících jsem se rozhodl že si to předplatné zruším, trial mě nepřesvědčil, že bych za to měl platit. Takže jsem v podstatě nic neutratil. Hotovo.

Jenže, přesně 10 měsíců, od té doby, co jsem si to trial premium aktivoval (10 měsíců přesně na den, hodinu, i minutu) mi přišel email že platba za premium byla úspěšně strhnuta, ať si to uziju. Žádné předplatné jsem nekupoval. Mám ho přece už dlouho zrušené.

YouTube nemá žádnou podporu (a to ani pro premium uživatele, kam teď aniž bych chtěl patřím), nebo o tom aspoň nevim. Proto se ptám, kam se s tímhle můžu obrátit? Neznáte nějakou službu/support od googlu kam můžu napsat? Na community forum YouTube na me kašlou, nahlásit si to jako bug taky nenechali.. já vím že si to můžu zase zrušit, vždyť je to jen pár stovek o které jsem teď přišel. Ale co když to teď budu muset řešit pořád dokola?

Řešení:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A v akom stave mas clenstvo teraz? Je canceled? Inak tu https://support.google.com/youtube/answer/63…
fleg 24.10.2020 10:25
fleg
Ano, stejně tak jak bylo když jsem ho zrušil vloni.
Přezdívka1289 24.10.2020 10:26
Přezdívka1289
Tak díky za tvůj odkaz! Využil jsem toho online chatu, hned jsem se připojil na operátora a on mi vš…
Přezdívka1289 24.10.2020 10:42
Přezdívka1289
Stejně si tu kartu radši zruš a nech si udělat novou, protože by ses za půl roku mohl opět hodně div…
Aleš 24.10.2020 10:46
Aleš
To nemůžu. Já mám jejich služby rád a využívám je. Google pay, Google GSuite pro firemní emaily, Goo… poslední
Přezdívka1289 24.10.2020 11:01
Přezdívka1289

Tak díky za tvůj odkaz! Využil jsem toho online chatu, hned jsem se připojil na operátora a on mi vše vysvětlil. Jak jsi to našel? Já si myslel, že googlení mi docela jde...

Takže, prý, tím že jsem si to předplatné loni "zrušil", jsem se jen dostal do stavu "pozastaveno". Tento stav se za 6 měsíců automaticky dostane zpět do stavu "platící". Geniální business model. Nicméně, člověk na druhé straně chatu byl velmi ochotný a bez jakýchkoliv otázek mi hned platbu refundoval a předplatné úplně zrušil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru