Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi kamery - lze je aktivovat i manuálně?

Zdravím. Zajímá mě, jestli je u wifi kamer běžné, že se u nich nahrávání videonahrávky spouští pouze přes aplikaci v mobilním telefonu, nebo je lze obvykle zapnout i manuálně, třeba tlačítkem přímo na kameře?

Jde mi o to, že nechci, aby můj videozáznam byl dostupný někde online v nějaké aplikaci, ale chci ho mít zaznamenaný pouze na SD kartě.

Nemáte s tím někdo náhodou zkušenosti?

Díky

Předmět Autor Datum
Ono to bude záležať od konkrétnej kamerky... Všeobecne platí, že prvotné nastavenie budeš musieť aj…
pme 29.12.2020 21:18
pme
Keď je to wifi kamera tak bude asi IP kamera nie? Takze bude pripojena do wifi siete? Da sa vypnut v…
Michal299 30.12.2020 15:48
Michal299
wifi-ip kamera-webovy server- nepotrebujes appku, ale obycajny webovy prehliadac.
fleg 29.12.2020 22:02
fleg
Kameru si muzes pripojit k lokálnímu NAS serveru a záznam ukládat tam. Servery jako QNap, Synology m… poslední
Jan Fiala 30.12.2020 16:01
Jan Fiala

Ono to bude záležať od konkrétnej kamerky...

Všeobecne platí, že prvotné nastavenie budeš musieť aj tak urobiť cez obslužnú appku. Že by mala nejaká kamera tlačítko na nahrávanie, s tým som sa nestretol.
Nahrávanie na nejaké úložisko (SD kartu) sa väčšinou nastavuje pri nejakej udalosti = pri pohybe, je zbytočné, aby kamera nahrávala nonstop.

Jde mi o to, že nechci, aby můj videozáznam byl dostupný někde online v nějaké aplikaci, ale chci ho mít zaznamenaný pouze na SD kartě.

Jak "praktické"....::) vyťahovať zakaždým sd kartu, strkať ju niekam a pozerať záznam...

Online, čo sa deje ťa nezaujíma ?

Keď je to wifi kamera tak bude asi IP kamera nie? Takze bude pripojena do wifi siete? Da sa vypnut vzdialeny pristup, aby isla len v lokalnej sieti. Takze staci sppka alebo web prehliadac a k zaznamom sa dostane aj z mobilu ci pc. Rovnako tak k online prenosu..
Nie je asi vzdy nevyhnutne mat nvr..

Kameru si muzes pripojit k lokálnímu NAS serveru a záznam ukládat tam. Servery jako QNap, Synology mají zdarma licenci min. na 2 kamery. Pak už je na tobě, jak si nastavíš záznam, retenci, zda kamera umí aktivaci na pohyb atd. Samozřejmě včetně zaslání informací o pohybu mailem nebo SMS (pokud si to platíš)
Jinak se můžeš ke kameře kdykoliv připojit přes prohlížeč a prohlížet si online obraz. Ani k tomu nepotřebuješ online aplikaci někde, můžeš se připojit lokálně - pokud máš nastavený router a veřejnou IP adresu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru