Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi kamery - lze je aktivovat i manuálně?

Zdravím. Zajímá mě, jestli je u wifi kamer běžné, že se u nich nahrávání videonahrávky spouští pouze přes aplikaci v mobilním telefonu, nebo je lze obvykle zapnout i manuálně, třeba tlačítkem přímo na kameře?

Jde mi o to, že nechci, aby můj videozáznam byl dostupný někde online v nějaké aplikaci, ale chci ho mít zaznamenaný pouze na SD kartě.

Nemáte s tím někdo náhodou zkušenosti?

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ono to bude záležať od konkrétnej kamerky... Všeobecne platí, že prvotné nastavenie budeš musieť aj…
pme 29.12.2020 21:18
pme
Keď je to wifi kamera tak bude asi IP kamera nie? Takze bude pripojena do wifi siete? Da sa vypnut v… nový
Michal299 30.12.2020 15:48
Michal299
Kameru si muzes pripojit k lokálnímu NAS serveru a záznam ukládat tam. Servery jako QNap, Synology m… poslední
Jan Fiala 30.12.2020 16:01
Jan Fiala

Ono to bude záležať od konkrétnej kamerky...

Všeobecne platí, že prvotné nastavenie budeš musieť aj tak urobiť cez obslužnú appku. Že by mala nejaká kamera tlačítko na nahrávanie, s tým som sa nestretol.
Nahrávanie na nejaké úložisko (SD kartu) sa väčšinou nastavuje pri nejakej udalosti = pri pohybe, je zbytočné, aby kamera nahrávala nonstop.

Jde mi o to, že nechci, aby můj videozáznam byl dostupný někde online v nějaké aplikaci, ale chci ho mít zaznamenaný pouze na SD kartě.

Jak "praktické"....::) vyťahovať zakaždým sd kartu, strkať ju niekam a pozerať záznam...

Online, čo sa deje ťa nezaujíma ?

Keď je to wifi kamera tak bude asi IP kamera nie? Takze bude pripojena do wifi siete? Da sa vypnut vzdialeny pristup, aby isla len v lokalnej sieti. Takze staci sppka alebo web prehliadac a k zaznamom sa dostane aj z mobilu ci pc. Rovnako tak k online prenosu..
Nie je asi vzdy nevyhnutne mat nvr..

Kameru si muzes pripojit k lokálnímu NAS serveru a záznam ukládat tam. Servery jako QNap, Synology mají zdarma licenci min. na 2 kamery. Pak už je na tobě, jak si nastavíš záznam, retenci, zda kamera umí aktivaci na pohyb atd. Samozřejmě včetně zaslání informací o pohybu mailem nebo SMS (pokud si to platíš)
Jinak se můžeš ke kameře kdykoliv připojit přes prohlížeč a prohlížet si online obraz. Ani k tomu nepotřebuješ online aplikaci někde, můžeš se připojit lokálně - pokud máš nastavený router a veřejnou IP adresu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru