Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jaky ventilatory do pc? jaky chladic na procesor? neastaly zaseknuti pc =nutny restart

Mám rok a půl AMD Ryzen 9 3900X https://www.czc.cz/amd-ryzen-9-3900x/264588/produkt a chladič Scythe SCNJ-5000 Ninja 5 https://www.czc.cz/scythe-scnj-5000-ninja-5/232527/produkt - běhá to v pohodě a to to prakticky nevypínám a restartuju jen občas, když chci jinou verzi systému. (Pár týdnů či měsíců bez restartu naprosto normálka.)
Většinou chladič není slyšet, jen když tomu opravdu naložím (typem dlouhodobě všechna jádra na 100%, skoro plná paměť a stovky procesů běžících naráz), tak se pořádně spustí (a pak trochu zmírní a pak to pomalu kolísá), ale i tak to klidně běží bez jakýchkoli zádrhelů a nezdá se, že by to mělo mít nějaké problémy (a to nejen teď, ale i v parném létě).

Vzhledem k tomu, že mám oproti tobě dvojnásobný počet core a skoro dvojnásobný TDP, tak když mi to uchladí v pohodě, měl by to uchladit i tobě. (Taky je ten chladič pěkná kráva se dvěma větráky, tak to by bylo, aby to neuchladil, že :-D )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny