Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SSD na Win 7 - životnost

Už kvůli aktualizacím budou lepší desítky, ale se současnýma sedmičkama zachovávám Status quo. Prostě nerýpu do ničeho, co funguje.
Ale jelikož desítky půjdou na jinej disk, nebude problém je tam nahodit, aktivovat a postupně natahat software. Problém je ve mě, prostě se mi do toho nechce. Počítač už je pro mě jen sluha. Doby, kdy jsem se v tom rád vrtal, už jsou pryč. Veškerý servisní práce na PC jsou pro mě už jen nutný zlo, aby to fungovalo.
Dneska jsem mladšímu synkovi konečně dal do PC nový SSD M2 disk, co jsem mu dal pod stromeček. Nikdy jsem s tím ještě nedělal, takže jsem měl premiéru. Klonování taky po dlouhé době - napřed najít vhodný SW. Díky Hostovi za Macrium, protože Acronics je trochu velký bumbrlíček, vzhledem k tomu, že chci jen klonovat a navíc klonování bylo zpoplatněno (možná jsem jen neměl dokončenou registraci, ale i tak). Takže jsem zkusil Macrium Reflect, fajn, jak jsem byl zvyklej, chci udělat bootovací flešku. Chyba lávky, dělá se to přímo z běžícího systému na cílovém počítači. Pro mě novinka, jelikož jsem odkojen starým Ghostem. Ale SSD funguje, počítač naběhne za 5 vteřin, paráda.
Teď asi nahodím W 10 sobě, další práce navíc. Pak ještě SSD pro druhýho synátora, ale tomu to dáme asi až po výměně vnitřností PC, už má přece jen archaický AMD FX. Naštěstí musí došetřit, takže to nebude hned.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny