Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Překlad PDF souborů z angličtiny do češtiny

No, ono asi nemůžeš očekávat, že - navíc zadarmo - se budou různě povalovat tooly na bezchybný překlad *pdf se zachováním jeho layoutu. Kdyby šlo o jednu stránku, snadno bych si poradil; otevřel bych *pdf v nějakém editoru (znám Adobe Acrobat, PDF X-Change Editor a Affinity Designer) a postupně vyexportovaný text z Japonštiny prohnal DeepLem a vložil zpět.

Jenže ty chceš něco skoro na úrovni Agirova translátoru z z Troskova Zápasu z nebem :-) Možná něco existuje, nepátral jsem, ale pokud ano, zadara to IMHO nebude…

Já si kdysi nechal DeepLem přeložit celou (*pdf) knihu, předtím vyexportovanou do *doc. Nějaké zachování formátování bylo to poslední, co bymi trhalo žíly. Ale pokud ty tvé *pdf obsahují spoustu prvků, obrázků, grafů, textových sloupců, budeš se s tím muset buď popasovat pracně ručně, nebo to přežvýkat v té angličtině. Pořád přece můžeš *pdf převést do doc/txt a mít ho někde bokem; pokud narazíš v původním textu na nějakou (z tvého pohledu) obtížně pochopitelnou pasáž, prostě se koukneš vedle.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny