Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Marně se snažím aktivovat systém (Windows 7 Home Premium)

Bod 1 a 2
Nerad radím momentálně :-) zaostalým lidem, kteří si koupí druhotnou licenci bez historie za pár korun a sami sobě si vsugerovávají, že tu licenci mají legální. Proto jsem napsal bod 1 a 2.

Ty další body = SLIC
Aktivace pomocí SLIC je nejelegantnější a nejméně problémový způsob aktivace Win 7 pokud je na desce SLIC nebo pokud uživateli nedělá problém flashnout BIOS.
Dole lední brtník napsal:

už to tu řešili: https://pc.poradna.net/questions/2936856-aktivace-windows

Když se na to vlákno podíváš, tazateli jsem odpovídal já a tazatel použil právě tuto metodu SLIC, kterou jsem mu radil.
Jednalo se ale o notebook (většinou SLIC mají), ty máš pc, ty většinou SLIC nemají, takže před použitím klíče a certifikátu je potřeba desku oSLICovat = flashnout BIOS se SLICem (SLIC = jedna tabulka v BIOSU).
SLIC používají výrobci notebooků a pc, ale SLIC, BIOSy se SLICEM, postupy na SLICnutí BIOSU, certifikáty, klíče výrobců, to vše lze lehce dohledat na netu... a i použít.
Konkrétně bod 3 jsem psal proto, že některé desky SLICnout nejdou. A taky abych tě nasměroval na potřebný oSLICovaný BIOS, dohledatelné jsou ve vlákně na MDL (píše se tam anglicky) nebo super vlákno se SLICama je na warforu (tam se píše česky).

A proč píšu tady to ohledně SLICu? Protože je to prostě nejlepší způsob aktivace Windows 7. Jednou flashneš BIOS se SLICem, to snad zvládne každý "Jsem denní uživatel PC a celkem tomu i rozumím." A pak je aktivace Windows 7 otázka nainstalování certifikátu a klíče výrobce, což je otázka třeba spuštění jednoho cmd skriptu nebo dvou řádků v cmd. A můžeš pak dělat třeba reinstalaci Windows 7 každý den a NIKDY!!! už nebudeš mít problém s aktivací Windows 7 a budeš mít aktivovaný Windows během pár sekund...
SLIC aktivace je offline = nepotřebuješ k tomu ani internet a ani volat na telefonní linku MS.
... a povinnost Microsoftu podle mě není řešit tvůj problém s aktivací nepodporovaného produktu...

Už chápeš proč jsem psal tyto body?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny