Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nehraje (středový) reproduktor, ač ve správci zvuku (testu) ano

Dobrý den.
Rovněž i s tímto problémem bych se na vás neobracel, kdyby to nebylo nutné, ale už si ani v této oblasti nyní nevím rady. Přeinstalovával jsem systém (který se mi mimochodem nedaří aktivovat, což je nyní vedlejší, koho by to zajímalo - tak zde https://pc.poradna.net/questions/3147265-marne-se-snazim-aktivovat-system-windows-7-home-premium).

Nainstaloval jsem všechny požadované drivery k základní desce, tak jako vždy, když systém přeinstaluji a znovu nainstaluji (samozřejmě jednou za čas, pár let...) a vždy vše bez problémů, už to jedu víceméně automaticky.
Ovšem i když mám nainstalovány všechny drivery (Realtek High Definition..., chipsety), no zkrátka vše podstatné, stejně mi nehraje středový reproduktor (u některých zdrojů ani bassák, i když ten naštěstí šel aktivovat pomocí správy basů).
Nechápu jak je to možné, neboť pokud dám např. TEST zapojení reproduktorů v počítači v Manageru Realteku (tedy správce zvuku Realtek), tak test provede tak, že z každého reproduktoru, tedy z pravého předního, levého předního, STŘEDOVÉHO, zadního levého, zadního pravého i subwooferu testovaný zvuk v pořádku hraje. Rovněž jsem středový reproduktor otestoval na jiné sestavě a vše bez problémů, stejně tak jsem zkusil jen prohodit středový jack-rca do vstupu pro přední a normálně hraje!

Nechápu tedy, jak je to možné. Všechny drivery jsou dobře nainstalovány, tak jako vždy. Konfigurace reproduktorů, včetně zapojení je samozřejmě také v pořádku, jinak by při testu některý z nich nehrál, hrají všechny, VČETNĚ STŘEDOVÉHO. Kde je tedy problém, že obecně nehraje středový reproduktor vůbec jak při systémových zvucích, tak ani při pouštění skladeb v počítači nebo na internetu, zkrátka jakoby nefungoval, ale přitom funguje (dle testu zvuku i po vyzkoušení různého přepojení apod.).

Nechápu, kde se stala chyba a vůbec kde chyba je, když vlastně nehraje jinde, kromě případného TESTU v konfiguraci správce zvuku.

Tohle se mi v životě nestalo, a to mám s těmito bednami a obecně mojí zvukovkou, instalací a vším okolo toho základu, aby vše fungovalo jak má, zkušenosti. Hlava mi to nebere.

Díky moc!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny