Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vykonny kancelarsky PC

emc teď netřeba řešit. bedny jsou kovové, nějak uzemněné, to musí pro neválečný stav stačit.
důležitější jsou zcela běžné poruchy na napájení: vyjímečně za blízké bouřky, nebo pravidelně při vypínání/zapínání fabriky při roční odstávce. to chcípají jednotky pc: napájecí zdroje nebo komunikační karty. ty sebou někdy můžou vzít pci sběrnici, takže i základní desku.

ty pc běží v nějakém směnném provozu, to může být trochu jiný případ než když ho máš v kanclu pod nohama a vidíš jak se chová, případně si naplánuješ "odstávku" nebo můžeš dělat z jiného kancl pc. ve výrobě to musí jet, řešíme až havárie.
pc dodávané z agilent/keysight v hotovém výrobním zařízení nám chodí s hdd, od w7+ je to zdržující potrat.
pokud to stavíme sami, objednáváme běžná ssd samsung. v začátcích ssd bylo těch značek víc, ty noname nedoporučuju. na opravy (nákup na paragon do 1.000) objednávám mx500, ssd230, su800 - bez problému.
dokonce bude asi pár kusů win xp, co běží na ssd bez podpory trim, zatím žijou.

chcípnout může všechno, takže párkrát do roka zálohujem celý systém c: do image na druhý oddíl, to se pak posouvá na nasku.
přírůstkové zálohy mě neba, ona se nemusí každá záloha za běhu povést a pak je ten přírůstek k ničemu. a nechtěl bych pak na odpolední nebo na noční marně hledat, co k sobě slepit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny