Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC sestava s cenovkou 35-40k

Ahoj všichni. Vím že o pár řádků níž je sestava do 35k ale kdyby mělo pár tisíc znamenat větší nárůst výkonu, nebráníme se připlatit. Prosím vás teda o nástřel herní sestavy s cenou 35-40k. Ptám se za známého a představoval by si akorát M2 Nvme 512gb na OS a druhé 1TB SSD nebo disk.. záleží co doporučíte. Mockrát díky. (Bez monitoru a OS)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mohl by mi někdo prosím doporučit Ještě monitor k tý bedně? Třeba něco jako tohle a nejlépe na CZC?…
Just4Fun 07.10.2022 15:10
Just4Fun
Monitoru je velky vyber a je mnoho parametru, podle kterych se ridit. Spis jsem ochoten zkritizovat…
RedMaX 07.10.2022 19:19
RedMaX
Kamarád je zvyklej asi 5 let na 15.6 notebook. Tohle je jeho první "lepší" sestava. Děkujeme za tvůj… poslední
Just4Fun 07.10.2022 19:32
Just4Fun

Monitoru je velky vyber a je mnoho parametru, podle kterych se ridit. Spis jsem ochoten zkritizovat nejaky vybrany nez hledat monitor nekomu, koho neznam a neznam jeho zvyklosti, podle kterych uprednostnit parametry.

U vybraného Samsungu LC27G55T se mi silně nelíbí zakřivení a každému, kdo chce zakřivený monitor, říkám: jdi do Alzy nebo jiného showroomu, kde to mají vystavené a koukej tam do toho aspoň hodinu, zkus na tom něco číst na webu a pokud i po hodině se ti bude zdát, že je to super vychytávka, jdi do zakřiveného monitoru, je to přesně pro tebe určené.
Ostatním říkám NEKUPOVAT.
Sám zakřivený monitor nesnesu, přijde mi to jako ten nejujetější koncept, co kdy v počítačích někdo vymyslel. Bože proč, vždycky říkám.

Jinak ale:
27" monitor s rozlišením 2560x1440, VA panel, 8 bitový, 144 Hz, FreeSync od 48 Hz, HDMI 2.0, DisplayPort. Je to všechno dobré. Snad jen vypnout a nezapínat integrované HDR10, je to podvod, ani náhodou se nejedná o HDR monitor a HDR tam je jen na oko, v režimu HDR dojde k degradaci obrazu. By ten monitor musel mít jiné parametry, aby na tom skutečné HDR fachalo.

Kamarád je zvyklej asi 5 let na 15.6 notebook. Tohle je jeho první "lepší" sestava. Děkujeme za tvůj poznatek, zítra si zajede do města omrknout ty monitory a vybere si ho radši IRL. To s tím zakřivením je dobrá připomínka a parametry co jsi odklepnul bereme v potaz. Mockrát ti ještě jednou děkuju, moc jsi nám pomohl..! :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru