Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook a problémy se sluchátky

Zdravím, doufám že je tu nějaký šikovný ajťák co by mi poradil:

Mám 5 let notebook značky Dell (mohu zjistit i přesný model pokud by bylo potřeba) a cca půl roku zpět jsem u něj začala mít problémy se sluchátky. Dřív jsem k němu používala svoje airpody, ale pak s nimi můj notebook z nějakého důvodu začal mít problém - zvuk začal být hrozně nekvalitní a byl v pozadí slyšet takový děsný šum (dřív tento problém nebyl, airpody jsou v pořádku nemám je tak dlouho), smířila jsem se tedy s používáním klasických velkých sluchátek s kabelem, ty fungovaly v pohodě bez problémů ale pak začal taky problém - když zapnu ntbk a zapojím sluchátka, tak vidím u panelu zvuku napsáno, že jsou zapojené, notebook je vidí, ale zvuk do nich prostě nejde. Musím ty sluchátka nechat zapojené a ntbk restartovat, pak už zvuk do nich jde.
Nemám tušení kde je problém, původně jsem myslela, že je to sluchátky, protože ty velké s kabelem byly celkem staré, tak jsem si pak pořídila nové, a asi 3 dny to bylo s nimi v pohodě a pak se začalo zase dít to samé - prostě jsem je zapojila ale zvuk do nich nešel a musím ntbk restartovat.

Věděl by někdo kde by mohl být problém? Napadlo mě že to může být přímo tou dirkou v ntbk kam se ten jack strká, ale přijde mi to zvláštní, vzhledem k tomu, že když ntbk restartuju tak funguje vše bez problému, a je to tak úplně vždycky po zapnutí ntbku. Uměl by mi prosím někdo poradit co s tím? Docela dlouho jsem to snášela ale už mě to dost otravuje. Moc děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dělá mi to podobně. Když dám sluchátka, tak musím restartovat NTB. DELL Inspiron 15 3000. poslední
Cat 23.01.2023 18:31
Cat

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru