Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samovolné odstranění síťového ovladače pro WiFi a kabelové připojení

Dobrý den,

můj dotaz souvisí se stařičkým notebookem - Asus K53SV s Windows 7, u kterého mi z ničeho nic přestala fungovat WiFi, resp. přestal se zobrazovat symbol WiFI a začal se zobrazovat symbol monitoru a červeného křížku. Diagnostika ukázala, že není nainstalovaný síťový adaptér, a tak jsem po něm začal pátrat. Nejdříve jsem zkoušel oficiální stránku výrobce (https://www.asus.com/cz/supportonly/k53sv/helpdesk_download/), ale zde mi ani jeden z ovladačů problém nevyřešil, resp. nenainstaloval žádný ovladač (hledáno v "Centrum síťových přípojení a sídelní" -> "Změnit nastavení adaptéru"). Nakonec jsem se dostal k ovladači od společnosti Realtek - PCIe GbE Family Controller, díky kterému se rozchodilo připojení k internetu pomocí kabelu, ale ne WiFi.

V příloze přikládám fotografii správce zařízení.

Tímto tedy prosím o radu, jak postupovat, případně jaký ovladač nainstalovat, aby bylo možné se znovu připojovat přes WiFi.

Předem děkuji za každou odpověď.

JJ

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny