Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 5.1 zvuk ve webovém prohlížeči a BS playeru

Zdravíčko,
prosím o radu. Mám nově na stolním PC připojený třemi jack/cinch kabely přes ONKYO TX-DS595 reciever 5.1 repro setup. Test ve windows dokazuje správnost zapojení (každý kanál hraje tak, jak má), dále testovací videa (stažená třeba odsud: https://drive.google.com/.../1JxmeedtAtgmoafXv9rro... ...) také fungují když je pustím ve VLC playeru, tak jak mají. Hry podporující prostorový zvuk také fungují. U Netflixu spuštěného v aplikaci se mi také zdá, že hrají všechny kanály ( u těch filmů, které mají 5.1+ audio).

Když ale pustím ta videa ve BS playeru nebo když zkusím na přes prohlížeč (Brave, Chrome, Opera i Edge) YouTube (třeba toto https://www.youtube.com/watch), Netflix něco dalšího, co by mělo být v 5.1 soundu, tak mi hrají pouze přední dva reproduktory ve stereu.

V BS playeru jsem v Předvolbách nastavil - Zvuk -> InterVideo AC3 -> 6 reproduktorů (5.1 kanálů) a stejně to hraje pouze stereo.

Jakým způsobem zajistit, aby mi v internetovém prohlížeči a v BS palyeru hrály všechny kanály tak, jak mají, pokud to zvuková stopa bude umožňovat?

Předem děkuji za jakékoliv rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máš zaplatenú licenciu na intervideo ac3 ? Intervideo ac3 kodek nieje freeware,pokial uplynie trial,… poslední
audax mobile 18.01.2024 17:04
audax mobile

Máš zaplatenú licenciu na intervideo ac3 ? Intervideo ac3 kodek nieje freeware,pokial uplynie trial,tak prestane fungovať …..okrem toho je to software z roku cca 2005,takže už nemusí byť kompatibilný so súčasnými OS a súčasným hardwarom….

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru