Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem word ve win11

dobry den, chceme odinstalovat starou a nainstalovat novou verzi. Jaký je prosím postup, aby po staré verzi (originál kupované s windowsy) nezustala ani památka? Diky moc za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli máš licenci na novou verzi, tak tu starou prostě odinstaluj a potom nainstaluj novou... Jestl…
Lukas1982 05.02.2024 14:49
Lukas1982
Lenže on "nechce" Open Source kancelársky balík (Open Office, LibreOffice), pretože Prakticky jsme…
yYy 05.02.2024 18:11
yYy
ti bratři mají sekretářky? tak potom se jich týkají firemní/živnostenské licence, od 6t./kus - když…
lední brtník 05.02.2024 19:28
lední brtník
sekretarky vsude pouzivaji vnucenee windowsy a prakticky nejsou schopnee se bavit s nekym, kdo jim z…
Karel04 06.02.2024 08:09
Karel04
Už jsem zažil chytráka, který nám na personální poslal životopis v Corelu :)) poslední
Abox 06.02.2024 18:53
Abox

Jestli máš licenci na novou verzi, tak tu starou prostě odinstaluj a potom nainstaluj novou... Jestli ne, nainstaluj si Libre Office, ta je zdarma a bez omezení.

"originál kupované s windowsy" asi nebude souhlasit s "originál kupované Office", že? Asi to byla jen zkušební verze. Stáhni si Libre a máš to skoro totéž, ale zdarma.

Lenže on "nechce" Open Source kancelársky balík (Open Office, LibreOffice), pretože

Prakticky jsme laptop s windowsy kupovali jenom kvuli office, ponevadz sekretarky vsude pouzivaji vnucenee windowsy a prakticky nejsou schopnee se bavit s nekym, kdo jim zivotopis posle v openOffice, LibreOffice a pod.

, i keď napr. LO je už v 97% plne kompatibilný s M$. U neho prichádza do úvahy iné riešenie - VYHODIŤ sekretárky, keď sú také duté, že nedokážu pracovať v OO, alebo LO, ktoré dokonca i vzhľadom sú podobné M$O a pokiaľ sa nechcú baviť s klientom len preto, že to nie je v M$O - tak jednoducho - kašľať na sekretárky, kašľať na firmu. Takáto firma totiž v biznise nemá čo hľadať.

ti bratři mají sekretářky? tak potom se jich týkají firemní/živnostenské licence, od 6t./kus - když se jim to chce platit.

ale že sekretářky nejsou schopné něco tak jednoduchého jako enterem otevřít dokument libovolného formátu a trvají na pitomém wordu, to bych je poslal do cukrárny, tam si v něm můžou napsat třeba celý jídelní lístek.
taky mě udivuje, že primitivní životopisy nechodí vstřícně v univerzálním .pdf, asi se dnešní frikulíni předhání v exotických formátech. když sekretářky nemají star office, king office, oo, lo, vi - tak si mají pdf asertivně vyžádat a neobtěžovat velkovedení firmy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru