Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LG vs Alexa

Akakolvek appka dnes uz moze podporova 10k zariadenie, pretoze od 2019 je tu Matter, co vyzera, ze bude ten pravy protokol do buducnosti.
S podporou zariadeni problem nemam, pretoze Alexa sa vie dorozumiet s Tapom, s mojou cinskou klimou Invertor, ci dokonca aj s tym TV (aj ked ho nevie ovladat aspon vie, ci on/off) a to vzdy cez nejaky spotredkovatelsky konektor, ktory vyvinul vacsinou priamo vyrobca zariadenia.
Ano ma to svoje muchy, napriklad Alexa neukaze obraz z Tapo kamery, ale to su uz vsetko sw zalezistosti a tieto skills mozu pribudnut v buducnosti hocikedy.
Tvoje riesenie s Amikom satelitmi a Android TV nie je to, co hladam. Ja chcem ovladat TV na urovni jeho ovladaca a tam pouzivame on/of, volume a tlacitka stremovacich sluzieb. Satelit (mam Amiko) nepouzivam a pravdupovediac kopec mojich zakaznikov uz klasicku tv tiez nesleduje. Problem je, ze implementacii od LG ma nejaky problem a cesta cez Tapo hub ako si naznacoval neexistuje.
Vsetko je otazka casu, aj moj oblubeny Ajax planuje podporu asistentov v blizkej buducnosti, problem je, ze napriek roku 2024 ide na moj vkus vyvoj stale pomaly a ked som testoval smart domacnost par rokov dozadu cez Google asistenta dosahoval som len o trochu horsie vysledky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny