Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobilný telefón Motorola G30 - Nemôžem sa dostať k dôležitým fotkám

Mám mobilný telefón Motorola G30,normálne telefón cez usb kábel pripojím k notebooku, idem do priečinka DCMI, kde by mali byť dôležité fotky ale priečinok je prázdny. Majú sa tam nachádzať fotky štítkov z 12.3, 13.3,-20.3, priečinok je ale prázdny. A fotky nie sú ani v inom priečinku. Preklikal som všetky. Ale keď odpojím usb kabel a spustím predinštalovaný prehliadač fotiek Picasa, na mobile, normálne sa fotky zobrazujú. Skušal som sa prihlásiť aj k picasa a prezrieť priečinky na tejto službe, ktorá je pod mojim google účtom. Fotky nikde nie sú. Kde sú teda uložené ak sa zobrazujú v prehliadači Picasa?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Velmi podobně se mi začal chovat Redmi4X. PC viděl pouze prázdný podadresář DCIM, ale v telefonu jse… poslední
Prim 27.03.2024 06:38
Prim

Velmi podobně se mi začal chovat Redmi4X. PC viděl pouze prázdný podadresář DCIM, ale v telefonu jsem fotky viděl a mohl s nimi pracovat.
Po marný pokusech o nápravu jsem si nainstaloval Total commander, fotky si s ní přehodím do vlastního podadresáře v Downloads. Tam k nim má PC přístup a mohu je stáhnout.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru