Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zvuk DTS.. z SPDIF out

Dobrý den,jak rozchodím 5.1 zvuk ze zvukovky skrze SPDIF.Mám koax z PC do AV/receiveru.Pokud pustím DVD s DTS tak to jede,ale pokud pustím cokoliv v DTS nebo Dolby Digital z HDD tak výhradně stereo.
Jsem docela zkušený uživatel,ale u tohodle jsem v koncích.
Odskoušel jsem přes ovladače a kodeky a playary snad všechno.Prostě z HDD leze stereo.

Dik Radek

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To DVD přehráváš v čem? 1) problém může být v nastavení výstupu zvukové karty, pohledej ve vlastnos…
ApoCalypse 02.02.2009 10:40
ApoCalypse
Vše přehrávám v KM player(i DVD).Všechno jsem to nějak popřepínal a nastavil ten AC3 filtr.Konečně m… poslední
Rh82 04.02.2009 08:18
Rh82

To DVD přehráváš v čem?

1) problém může být v nastavení výstupu zvukové karty, pohledej ve vlastnostech digitálního výstupu a hledej možnost AC3/DD/DTS passthrough, přepnout/zaškrtnout enable.
2) problém může být také v přehrávači samotném, přesněji v kodeku, který k výstupu používá. Jaké kodeky používáš? A hlavně, jaký kodek se cpe do audio výstupu? Jestliže je to AC3filter, otevřít jeho nastavení a opět, položka AC3/DD/DTS passthrough a přepnout/zaškrtnout na enable.

Vše přehrávám v KM player(i DVD).Všechno jsem to nějak popřepínal a nastavil ten AC3 filtr.Konečně mi to jede a na receiveru mi ukazuje DD a DTS ... .Jsem spokojenej,ale byl bych rad kdyby se našel na netu nějakej obrázkovej návod.Jakmile nastane problém tak budu zase v koncích a budu laborovat.Kámoš má to samé a jedinou změnu má v AV/receiveru.Nastaveno jako já,ale zvuk max.DTS:NEO6.Takže ani jeden nevíme kde má ještě to jedno kurv.tko,které to nepouští :D.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru