Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Moderované příspěvky (aneb zprůhlednění neviditelné ruky trhu :-) )

Nemělo by smysl zavést u případných korekcí příspěvků moderátorem uvedení jeho nicku (např. "modifikoval XYZ")? Aby bylo jasně vidět, čí je to práce a nebylo to anonymní, což může (pokud ne nyní, ale třeba později, až se portfolio moderátorů rozroste) vést k zpětnovazební kontrole moderátorů (přece jen, jsou to polobozi ;-) ). BTW, už teď jsem viděl dotazy "kdo jste mi změnili příspěvek?". Předpokládám, že to jde zjistit v databázi, ale to je "obecenstvu" resp. auditoriu celkem k ničemu.

A co mi třeba taky vadilo na poradna.old bylo, že když už se sporadicky cenzor odhodlal k "akci", tak to bylo "jménem redakce". Já si myslím, že když už dělám nějaký zásah, tak by se to mělo dělat "s plnou parádou", tj. vzít za to zodpovědnost před uživateli.

Mas to mit, sokoliku - uz je to ve fazi zkousek ;-)(touchwood)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Už jsem to navrhoval jinde. Místo těch jmen v závorce by mohlo být (mod 2), (mod 3)... Aby se tu lid…
Kráťa 27.01.2006 14:46
Kráťa
jj, i já bych s tímto souhlasil, může se pak stát, že by některý user začal nesnášet konkrétního mod…
Prasak 27.01.2006 15:57
Prasak
IMHO by si moderátor měl za svým zásahem stát, měl by být schopen jej obhájit a měl by za něj případ…
adams 27.01.2006 16:14
adams
Proč něco obhajovat? Pokud by třeba byly stížnosti na (mod 4), není problém, aby to řešili admini, č…
Kráťa 27.01.2006 16:21
Kráťa
Hm.. po pravdě jsem ještě nezažil, že by si "uražený" člověk sedl, napsal oficiální stížnost a řešil…
adams 27.01.2006 16:33
adams
Rozumné. nový
anarchist 27.01.2006 16:44
anarchist
jj, to si myslím taky (a k tomu směřoval můj původní příspěvek) poslední
touchwood 27.01.2006 17:03
touchwood
Hm, to by som si musel zapamätať svoje číslo, ešte by som ho náhodou zabudol a čo potom :-D
MM.. 27.01.2006 16:38
MM..
Nemusel. Dyk je jedno, zda se z databáze doplní nick, nebo číslo, které je ve stejné tabulce, pouze… nový
Kráťa 27.01.2006 16:52
Kráťa

IMHO by si moderátor měl za svým zásahem stát, měl by být schopen jej obhájit a měl by za něj případně nést zodpovědnost.
Pokud moderuje tak, že jej začnou všichni napadat, neměl by být moderátorem. I modi jsou jen lidi, lidi, co je vybírají jsou jen lidi, a když je někdo ukáže jako nevhodný, měla by být možnost to řešit.

Hm.. po pravdě jsem ještě nezažil, že by si "uražený" člověk sedl, napsal oficiální stížnost a řešilo se to týmem moderátorů nebo administrátorem. Vždy se buď po domluvě uklidní, nebo začne dělat bordel všude mod nemod, a pak následuje poslední varování (které má nulový účinek) a ban..
Je jen na vás, jestli musíte za každou cenu lézt do pr.. každému, kdo o to evidentně nestojí. S někým se prostě domluvit nedá.
Schovávat se za tým je sice pohodlné. Co vim já, tak nejúčinnější prostředek, jak někoho uklidnit je, když čtyři další návštěvníci (a nikoliv moderátoři) napíšou, že kráťův zásah byl adekvátní, a že sami o podobné příspěvky nestojí.

Taky si musíte vybrat, jestli stojí za to za každou cenu řešit někoho, s kým to nemá význam. S někým se nedomluvíte za žádnou cenu, protože na tom zájem nemá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru