Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP Deskjet 3650 - nejde nainstalovat

Dobrý den, mám problém se svou tiskárnou (v názvu topicu).
Vždy mi fungovala, avšak když mi došla barva, odpojil jsem ji a dlouho nevyužíval (3 roky asi) a teď ji opět potřebuju a proto jsem doplnil barvu (originál HP doplňovací sadou, která obsahovala 3 inj. stříkačky s inkoustem podle návodu) Když jsem ji ale připojl k PC (vložil jsem originál CD (které je trochu pošrábané => nechápu odkud...leží pořád v bedničce v obalu) a tiskárna bohužel nefunguje, pořád BLIKÁ ! nechápu to! instaluju všelijaké drivery a klidně i z HP.cz a prostě nic. Už mi z toho šibe. Win když ji nainstaluje, tak to nefunguje. když se náááhodou podaří instalace (nezasekne se) tak je to nějakou bulharštinou (některé texty) a tisk stejně nefunguje. Kdyby to psalo, že nemám barvu tak fajn, ale ona vůbec nereaguje, s**e na mě jak na placatý kámen. Kámoš když ji instaluje na NTB, tak už to hodinu hledá ovladače. Dávám tomu hodinu a letí z okna, nějaké nápady? doplňující dotazy? pište, odpovím okamžitě.
Děkuji

Změna předmětu, původně: HP Deskjet 3650
Změna kategorie, původně: Hardware (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tiskárna je připojena prostřednictvím USB? Ano. Tak možnou příčinou může být obyčejný červ Conficker… poslední
kolemjdoucí 26.03.2010 18:13
kolemjdoucí

Tiskárna je připojena prostřednictvím USB? Ano. Tak možnou příčinou může být obyčejný červ Conficker - nedovolí dokončit instalaci ovladačů. (viz autorun.inf všude v kořenech médií)
Tazatel se ale nemůže (nebo neumí) dostat na interní test tiskárny. To chce manuál. Obvykle se tento test (bez připojení k PC) spouští podržením zapínacího, případně současným stiskem dvojice tlačítek. Učit se, učit se, užit se...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru