Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno "Chyby" této poradny

Přátelé, přiznám se, že mne poněkud udivuje míra náročnosti některých návštěvníků na projekt téhle Poradny, zvlášť za situace, kdy většina z nás přichází z poradny na Živě.cz. Úvahy o tom, zda by se avatar měl jmenovat jinak než avatar, požadavky, aby tento avatar-neavatar mohl být animovaným gifem apod., mi připomínají traktoristu, který sleze ze Zetoru, posadí se do bavoráka sedmičkové řady a stěžuje si, že palubní navigace řízená GPS chytá jen osm družic.
Uvědomme si, že tohle dělá pár chlapů z vlastní iniciativy, obětují tomu zejména svůj čas, který by určitě mohli a uměli využít smysluplněji a dokonce odmítají příspěvky na svou činnost.
Podle mého názoru bychom se měli zaměřit spíše na to, aby tato Poradna vyhovovala svému zásadnímu účelu, tj. poskytování rad a předávání si informací z oblasti IT techniky a tomu jsme v maximální míře podřídili i naše požadavky.
Samozřejmě, že i zde se bude vyskytovat skupina prudičů a kverulantů, na které je zbytečné apelovat, neboť jejich počínání je dáno vrozenou strukturou jejich osobnosti. Na ty bude nutno v případě nezbytnosti aplikovat sankční ustanovení pravidel Poradny. Myslím, že moderátoři jsou natolik zkušení, že budou umět tuto míru citlivě posoudit.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Možná to byla moje chyba, že když jsem zakládal tento thread, chtěl jsem apelovat na ctěné PT publik…
Paullus 29.01.2006 15:50
Paullus
Já jsem názoru, žes dobře udělal. I když se to zvrhává na různé strany, je lepší, když se to zvrhává… poslední
Kráťa 29.01.2006 18:16
Kráťa

Možná to byla moje chyba, že když jsem zakládal tento thread, chtěl jsem apelovat na ctěné PT publikum, aby alespoň v začátcích existence této Poradny, kdy se jedná o potřebu přitáhnout co nejvíce zájemců, se nezabývalo ptákovinami typu animovaného avataru. Tím jsem samozřejmě nechtěl brojit proti upozorňováním na chyby, které skutečně ztěžují užívání této Poradny.
Zřejmě jsem byl špatně pochopen v tom smyslu, že by se projekt nesměl kritizovat vůbec. Nejvíce je mi ale líto, že diskuse se místy zvrhla v poněkud nerudnou výměnu názorů.
Kdybych to byl býval věděl, tak bych držel hubu, resp. pustil klávesnici. Omlouvám se, ode dneška se budu striktně držet jen tématického obsahu Poradny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru