Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nový telefon s navigací - Nokia E71

Tak se mi podařilo potratit starý Siemens a koukám po novém telefonu. Doba pokročila, takže asi s OS a ocenil bych v něm i navigaci.
Jak je to vlastně s navigací u Nokií, pochopil jsem, že hlasová navigace je placená paušálem. Dá se navigace rozumně využít i bez této vymoženosti? Čili stáhnout mapy zdarma ano, hlasovou navigaci nevyužívat - dá se podle toho někam dojet?
Zatím jsem vybral Nokii E71, jestli někdo víte o nějaké rozumné alternativě, levnější uvítám... :-)

ještě edit - telefon jsem vybíral právě podle toho, že má i navigaci. Třeba wi-fi asi zas tak moc nevyužiju, na netu nemusím být imrvére a kancelář taky zakládat nehodlám. Pokud myslíte, že je rozumnější koupit levnější foun a normální navigaci zvlášť, klidně mě odraďte.

[mod]obnovil já, když mě Prasak sprdnul :-) (Zarniwúp) (Zarniwúp)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak zakoupena Nokia N78. Po Siemensu si rychle zvykám na maličko jiné ovládání, ale musím uznat, že…
Zarniwúp 12.05.2009 13:40
Zarniwúp
Taky si nemohu Nokii vynachválit; jsem ale asi po delším půstu trochu neobjektivní. Na ce4you.cz by… poslední
Paullus 12.05.2009 15:37
Paullus

Tak zakoupena Nokia N78. Po Siemensu si rychle zvykám na maličko jiné ovládání, ale musím uznat, že Nokia to má promyšlené dobře, je to poměrně intuitivní a mně osobně vyhovuje. Ovšem to je subjektivní věc.
GPS po spuštění na můj vkus trochu lenivě zjišťuje polohu, ale nevím jestli to tak má být. Je to možné. (Komické bylo, když mi to na kopci kde vůkol kde nic tu nic kontrola stavu satelitu nahlásila, že zařízení pracuje špatně v budovách. Po druhém načtení už bylo satelitů habakuk.) Po zaměření už není problém.
Synchronizace s Outlookem bez problémů (připojení kabelem, režim PC Suite), ovšem až po aktualizaci software v telefonu. S původním softem nechtělo PC Suite načíst kontakty.
Wi-Fi v pohodě. Tedy pokud nepočítám to, že v základním nastavení (za což tedy může T-Mobile) má telefon tendenci hrabat se na internet přes připojení od operátora, jakmile mu wifi z nějakého důvodu nezavoní. Takže zakázat, zakázat, zakázat. :-)
Foťák nebyl prioritou, ale fotí slušně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru