Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Avast + NOD 32

Zdravím. otázka od laika.Používám Avast free.(ochraný štít),jsem sním spokojen ale stáhnul jsem si NOd32 (bez registrace), po zastavení Avastu a spuštění NOD32, jsemzjistil že NOD32 najde vir který Avast neidifikuje.Otáska zní. " Mohu použít jak Avast a NOD 32 součesně, myslím tím mít zapnuty dva rez.štíty najednou?"
Dík za odpověď a vysvětlení.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bez komentáře cituji: "avast! vítězem SC Award 2006 Praha, 15.2. 2006: ALWIL Software si dovoluje s…
janík 24.02.2006 21:47
janík
Vieš, poviem ti tak. Kedysi začal otravovať One Half a najlepší antivirák bol Toolkit, lebo ako jedi… poslední
msx. 24.02.2006 23:48
msx.

Bez komentáře cituji:

"avast! vítězem SC Award 2006
Praha, 15.2. 2006: ALWIL Software si dovoluje s potěšením oznámit, že náš produkt avast! antivirus získal nejvyšší ocenění v kategorii „Nejlepší antivirus“ v americké sekci prestižní ankety SC Readers Choice.

V této kategorii byl avast! antivirus nominován společně s nejvýznamnějšími produkty v oblasti antivirové ochrany včetně: McAfee Inc. – McAfee VirusScan Enterpise 8.0i, Symantec Corporation – Symantec Antiviru Corporate Edition 10.0 a Aladdin Knowledge Systems - Aladdin eSafe.

Výroční ceny, které jsou udílené čtenáři SC magazínu, jsou jedny z nejvýznamnějších v této oblasti. Této ankety se ročně účastní přes 300 společností s více než 1300 produkty a službami.

Výsledky ankety byly slavnostně vyhlášeny na gala večeru v hotelu Fairmont v San Jose, CA."

Vieš, poviem ti tak. Kedysi začal otravovať One Half a najlepší antivirák bol Toolkit, lebo ako jediný ho vôbec spoznal, nie to ešte odstrániť ho. Potom jeden cez Šalu rozšíril Happy End a ten nepoznal žiadny antivirák, ale pri heuristickej analýze ho dokázal detekovať AVG ako vírus Tiny Family. Takže najlepší antivírus je ten, čo nájde vírusy, ktoré sú v tvojej lokalite. Spam mažem a emaily mám od známych. Proxy mi zachytí väčšinu vírusov. No a vírusy kolujú hlavne po okolí. Našťastie s nimi problém nemám. V Intranetovom fóre dnes vypísali zopár IP, kde majú plno vírusov a ja som tam ani nebol, ale ani sa nečudujem. Pre mňa je najlepší NOD a Spybot. MS Antispyware už považujem za slabý, lebo mi nenašiel vírus, s ktorým som sa trápil celý víkend a odstránil ho až Spybot. Takže ešte raz. Najlepší je ten, čo odstráni vírusy, ktoré sú u teba, nie ten, čo je v nejakom článku popísaný ako super antivirák a teraz sa naň všetci vrhnime.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru