Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uz jste slyseli Susan Boyle, soutezici v Britain's got talent?

Uz jste slyseli jeji zpev? Pokud ne, tak velmi doporucuju. Takovy hlas se jen tak neslysi a velice rad bych tu pani nekdy slysel zpivat nazivo, protoze z toho hlasu mrazi v zadech. Proc o tom vubec pisu? Dostal jsem se k tomu oklikou, kdyz jsem si vsimnul, ze po praze visi plakaty na festival Prague proms, kde mimo jine vystoupi jeden z lonskych ucastniku teto souteze, Paul Potts prodavac mobilnich telefonu, ktery loni vsechny omracil svym podanim arie Nessun Dorma z opery Turandot. Rozhodne ho chci v ramci jeho Prazske navstevy slyset zpivat (v programu je 24.7 a 25.7).

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Samozřejmě hlas má náramný, ale mně vadí, jak se s lidmi zase manipuluje. Nikdo nic nečeká, žádné p…
Paullus 13.05.2009 18:22
Paullus
:-DTak jsem pohledal na internetu pravidla souteze. V soutezi Britain's got talent je hlavni cenou 1…
JR_Ewing 14.05.2009 16:47
JR_Ewing
Asi jsme se nepochopili. Tady nejde o vytváření modly, která posype nahrávacím společnostem. Konzum…
Paullus 14.05.2009 17:14
Paullus
To beres nejak moc vazne, vsetko je len spiknutie a prezident nam taji ze existuju mimozemstania? :)…
MM.. 14.05.2009 17:27
MM..
Nepochopils. Není to spiknutí, je to prostě divadlo. Co se týče vydělávání peněz, ovládni lidské pud…
Vladimir 14.05.2009 19:55
Vladimir
No ved vsetko v TV je divadlo, TV je predsa elektronicka nahrada divadla :-) Nikde neni napisane ze… poslední
MM.. 14.05.2009 20:02
MM..

Samozřejmě hlas má náramný, ale mně vadí, jak se s lidmi zase manipuluje.

Nikdo nic nečeká, žádné přípravy, žádně castingy a konkursy a najednou skromná prostá žena z lidu se přihlásí do soutěže, zpívá jen na 50 % procent, aby nebyla odhalena jako fenomén a čeká na svou příležitost.

Ta přichází při soutěži, Susan to rozbalí a porotci jsou najednou neočekávaně ohromeni. Jeden koulí očima, druhý bezmocně zdvihá ruce; porotkyně samozřejmě pláčou.

Vzniká nová modla: Vidíte to, prostá maso? I z vás může být hvězda showbusinessu, i když jste nevzhlední a hloupí, ale co když máte třeba zlato v hrdle. Hlavně sledujte televizi a čtěte bulvár..

Náš mladý byl teď o víkendu v Londýně a říkal, že i seriózní noviny měly na úvodních stranách zprávu, jaké si S.B. koupila hodinky.

Teď jsem někde četl, že jí nabídli několik miliónů, když zpeněží své panenství na záznamu. Pokud to bude on-line, myslíte, že si to průměrný čtenář Blesku nechá ujít?

:-DTak jsem pohledal na internetu pravidla souteze.
V soutezi Britain's got talent je hlavni cenou 100.000 liber a moznost zpivat pred kralovskou rodinou:
cituji wikipedii:

The winner of both series received £100,000 and are given the opportunity to perform at the Royal Variety Performance in front of members of the Royal Family.

Soutezici nejsou jen zpevaci, ale i tanecnici, hudebnici a jini.
Naproti tomu pravidla souteze Xfaktor, rikaji, ze hlavni cenou jen 1.000.000 liber a nahravaci smlouva se sony. Tam by sedelo, to co rikas.

Nejsem vsak proti nazoru, ze je to show, ktera ma televizi vydelat a to samozrejme nevylucuje propirani soutezicich ruznymi bulvary, aby to zpopularizovali. Odmitam vsak tvrzeni o nove modle. Pred dvema lety vyhral vyse zminovany Paul Potts, ktery svym zamerenim opravdu nahravacim spolecnostem nemuze sypat penize, protoze operni arie nepatri do mainstreamu, co zrovna leti. Taktez tuhle skoro padesatiletou pani si nedovedu dost dobre predstavit zpivat cokoli, co prave leti. Take si nemyslim, ze je to porve co ji realizacni team souteze slysi zpivat, precijen tech 40, ktere pusti pred kamery nekdo musel vybrat. Neni to jako doremi :-D

Asi jsme se nepochopili.

Tady nejde o vytváření modly, která posype nahrávacím společnostem. Konzumenti jsou přesyceni PVC kráskami typu Britney Spears, jejíhož exteriéru běžná Anka z Hudlic stejně nedosáhne, ani když Ančin Venca všechny prachy tvrdě vydělané na kombajnu vrazí do její kosmetiky.

Proto se tvoří nový kult, teď už naopak prostého obyčejného člověka, jednoho z nás, který ku štěstí přišel.

I kdyby S.B. zpívala jak Maria Callas, nikdy se pěveckou hvězdou stát nemůže, aby jako Rolling Stones, nebo třeba i K. Gott jezdila po desetiletí po koncertech a lidi ji obdivovali pro její pěvecké umění. Konec konců, kdyby šlo o hudbu, tak proč by chtěli videem zpeněžovat její panenství?

Může si ale užít svých pět minut slávy; bulvár má zas o čem psát a masy budou uspokojeny, aniž by nebezpečně přemýšlely, jak s nimi establishment permanentně vyje*ává...

To beres nejak moc vazne, vsetko je len spiknutie a prezident nam taji ze existuju mimozemstania? :)
Je to len entertainment, nieco do tej telky predsa dat musia, nie? Co tam maju pustat dookola komisara Derrick-a? :-) Pri takom spevackom programe mozu okrem zabavy (= sledovanost = zisk z reklamy) zarobit aj na pripadnych predanych CD apod., entertainment je a vzdy bude len biznis. Ich nezaujima nic ine len kolko maju sledovanost a kolko zarobia na reklame a na pripadnych CD, a vsetko budu robit tak aby zarobili co najviac. Nejaku vladu alebo problemy spolocnosti maju uplne na haku.
Samozrejme ze tych sutaziacich predtym vyberaju, ale to neznamena ze porota to prekvapenie hra, porota ich predsa nemusela vyberat, na to mozu mat inych ludi.

Co sa tyka bulvarov a nejakeho spenazovania sexu tak to je uz len nabalovanie ostatnych na tom co sa v spolocnosti zrovna deje, klasika bulvar, vzdy bol a vzdy bude, s povodnym programom a jeho vyrobcami to IMHO nema nic spolocne (ale mozem sa mylit).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...