Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Naloguje a hned sa odhlasi WXP-SP3

Zdravim,
mam WinXP SP3 a normalne som vypol PC, idem zapnut , spusti sa ako klasicky logovacia obrazovka, zadam heslo k uctu, prihlasuje ma , ukaze tapetu a hned Odhlasi...
skusal som otestovat virusy a nic...v msconfigu som povypinal podozrive veci a i tak,
co to moze byt ???

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tyhle potíže s okamžitým odlogováním mívají na svědomí dost často čachry kolem souboru Userinit.exe,…
Pytlík 10.06.2009 20:54
Pytlík
vdaka.. stacilo nahradit len povodny userint.exe ... (wsaupdater.exe ani nemam na disku)... tiez dik… poslední
m33x 12.06.2009 19:14
m33x

Tyhle potíže s okamžitým odlogováním mívají na svědomí dost často čachry kolem souboru Userinit.exe, kterýžto soubor bývá dílem sám zavirován, dílem je spouštění přesměrováno místo na něj na soubor Wsaupdater.exe, který jest sám virem.
V tom případě je potřeba (pod jiným operačním systémem, či v opravné konzole) vyměnit nakažený Userinit.exe za dobrý a stejně tak ten Wsaupdater.exe, tedy zkopírovat Userinit.exe -> Wsaupdater.exe. Po restartu je potom vhodné (ať je všechno jak má být) v registrech opravit to přesměrování, ale na to se raději podívej do mého staršího příspěvku: Nahoře do hledání zadej Userinit.exe a hned v prvním odkazu (no, teď to bude asi druhý) to tam mezi jinými odpověďmi najdeš.

vdaka.. stacilo nahradit len povodny userint.exe ... (wsaupdater.exe ani nemam na disku)...
tiez dik za reakcie ostatnym..

a btw. ledni brtnik: keby som sa zaoberal komercne vyvojom elektroniky tak asi by som kupil taketo pspice programy..a ked tak uz nieco lacnejsie napr microcap, orcad skusam na uplne zaklady a overenia vypoctov zo SKOLY, pricom zatial mi stacia aj free programy:-);-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru