Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pedály k pc?Má to cenu?Popř. jaký?

Výhody G25:
- Volant má otáčení až 900°. Využití plného otáčení je supr, ale musí se to opravdu umět.
- Tři pedály. Spojka ano, ale skutečně ji umí využít jen ti, co umí jezdit s patou na spojce špičkou na plynu. Standardní řazení s přešlapáváním zpomaluje a hodně lidí se krotce vrátí zpátky k automatické spojce.
- Řadička - háčko, nebo sekvence, nastavitelné. Fajnšmekrovská věc, hlavně to háčko. IMHO nějakým joystickem nenahraditelné. Varování: Kombinace GT Legend + BMW CSL (Porsche 911) + G25 v plném nastavení, řazení H + Nordschleife vytváří závislost.

Jenže.
FF EX - bytelný volant, ne tak dokonalý, jako G25 (ten je potažený kůží), ale i tak naprostá špička v levnějších wheelech. Maximální natočení tuším 300°, ale speciálně začátečníkovi to stačí až dost. Dva pedály jsou v pohodě, dobře se řadí "pádly" pod volantem. Pádla jsou imho lépe udělaná, než u G25.
FF EX má všechna tlačítka na volantu, rychle přístupná. G25 má na volantu jen dvě pádla a dvě tlačítka, zbytek je na pultu řadící páky. Realistické - ovšem někomu to nemusí vyhovovat.
Připojování G25 k počítači je děsnej opruz, to není kabeláž, to jsou Ervěnice. Vždycky hodně přemýšlím, jestli se mi skutečně chce jezdit. Pokud není možné mít volant připojený a namontovaný na stole pořád, je to na budku.

U volantů Momo oschází potenciometry pedálů. Při koupi z druhé ruky se dá říct skoro jistě, že budou minimálně načnuté. U G25 odchází tlačítka v řadičce. Při koupi z druhé ruky....

Ergo: Jestli chceš vyzkoušet slušný volant, kup si nový FF EX. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=3364 8

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny