Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastaveni zvukové karty Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro

Ahoj pratele tak jsem tady opet s dotazem ci prosbou o pomoc. Koupil jsem si tuto zvukovku. Opet jsem na Windows Vista 64bit a nainstaloval jsem drivery a aktualizace pro tuto kartu. Mam par problemu -

Kdyz mam repraky napojene jako 2/2.1 tak slysim huceni v cele me repro soustave... (mam sice 5.1, bohuzel kdyz to tak napojim zvuk mi hraje vsude krome predniho reproduktoru, a zda se mi to i min hlasity nez 2.1 soustava)

A dalsi problem ten vetsi s mikrofonem - Zapnu mikrofon se sluchatky - zvolim rezim game ktery mam nastaven a mam klasicky nastaveno hlasitost cca 33 (i kdyz pred chvili dam plnou 100vku...) Zkusim test a jak mluvim do mikrofonu hlasitost se snizuje sama od sebe!!!! az zustane na te 33ce... Netusim cim to je zpusobeno. A kdyz si s nekym telefonuji slsi sice muj hlas ale slysi i sumeni a uz nevim cim to vypnout abych mel krasne cistej zvuk jen meho hlasu!!! Projel jsem vse a uz me nenapada dalsi moznost.

Pokud ma nekdo zkusenosti z touto zvukovou kartou byl bych rad o radu diky :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jinak já jsem creativa X-FI titanium pcie znechuceně vytáhl z komplu a jedu na integrovanou viu HD a…
MM_tank 27.07.2010 13:28
MM_tank
mne mikrofon doted sumi... poslední
CRYPTLoCC 27.07.2010 15:32
CRYPTLoCC

Jinak já jsem creativa X-FI titanium pcie znechuceně vytáhl z komplu a jedu na integrovanou viu HD audio. Mají to udělaný lepší než ti kokoti z creativu a jede mi i mikrofon (win7 x64).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru