Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Redukcia PS/2 na USB(samica) nefunguje....

Mam klavesnicu typu USB a potrebujem, aby pracovala cez PS/2. Kupil som prislusnu redukciu, ale po zapojeni mi pri bootovani vypise keyboard error or keyboard not connected a to je vsetko, predpokladal som, ze sa dostanem aspon do win xp a tam si to natiahne mozno nejaky driver, avsak pri tejto hlaske som skoncil. Nemate s podobnym problemom skusenost?...dakujem!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
se vším co už bylo napsáno sohlasím.Tyhle redukce prostě spíš nechodí než chodí.
MM_tank 07.12.2009 20:48
MM_tank
Nemohu s tebou, tančíku souhlasit. Ty redukce chodí jak z praku a dělají bezchybně to, co mají. Nefu…
Pytlík 07.12.2009 21:28
Pytlík
Já to bral jako celek, prostě to spolu s klávesnicí a pc nechodí. Lidi si koupí redukci a pak ji jdo… poslední
MM_tank 07.12.2009 22:36
MM_tank

Nemohu s tebou, tančíku souhlasit. Ty redukce chodí jak z praku a dělají bezchybně to, co mají. Nefungují totiž ta připojená zařízení.
Je to klasická záměna příčin a důsledků. Kdejaká lama si myslí, že převod PS2-USB dělá ta redukce, že stačí jenom ta a všechno chodí. Jaxi jim nedochází, že ten převod musí zajišťovat elektronika připojeného zařízení a ta redukce - tak ta je jenom skutečně redukce, tedy pár drátků z jednoho konektoru na druhý.
Tenhle omyl se táhne už léta. Začalo to, když se vedle sebe objevovaly myši COM a PS2, potom myši PS2 a USB, teď to řádí na klávesnicích a dotýká se to dokonce monitorů: Kdejaká lama si myslí, že redukce DVI-VGA skutečně převádí digitální (navíc symetrický) signál DVI na analogový VGA - a přitom je to opět několik drátků, vytahující VGA signál z konektoru DVI na konektor VGA. Vrcholem potom je, že někteří požadují, aby tato redukce dělala ze signálu pro VGA signál pro DVI...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru