Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno najít soubor z wordu, který jsem neuložila

Zdravím, píšu bakalářku a neuložila jsem si wordowý soubor, ve kterém mám poměrně důležité údaje. Je možné je nějak najít? mne se totiž mezitím několikrát vypnul comp, protože tady haprovala elektřina a soubor je v háji..ale možná není? pomožte prosím :) děkuji.

Přečtěte si článek o tom, jak na záchranu dat HDD, flash disku, nebo paměťové karty (reklama) (los)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím a prosím také o radu - včera jsem upravovala wordovský dokument (2010) a průběžně vše ukláda…
petka13 11.02.2016 22:40
petka13
jsem na tom stejně. zatím jsem na nic nepřišla. jsem z toho nešťastná.
klára123 11.03.2016 11:49
klára123
mám poslední verzi ze 7.3. a žádné další nikde nejsou, přestože jsem ukládala, mám nastaveno automat… poslední
klára123 11.03.2016 11:55
klára123

Zdravím a prosím také o radu - včera jsem upravovala wordovský dokument (2010) a průběžně vše ukládala, dokument zůstal otevřený a přes noc jsem nechala počítač puštěný (potřebovala jsem převést velké soubory) s tím, že se po dokončení uspí, jako obvykle, ale on se ten blb aktualizoval a sám restartoval a dnes ráno jsem našla jen verzi z předvčerejška, po včerejším celodenním editování a ukládání ani stopy - ani se mi nenabídlo obnovení neuloženého dokumentu, což se mi vždy v takových případech ukázalo. vyzkoušela jsem již všechny zde uvedení tipy a NIC, za celý včerejší den jako by se na počítači nic nedělo. zvláštní je, že webový prohlížeč se rozjel tak, jak v byl v noci (stejné záložky), ale nic jiného si pc nepamatuje... nechápu to! má někdo podobnou zkušenost? nějaký tip prosím?

mám poslední verzi ze 7.3. a žádné další nikde nejsou, přestože jsem ukládala, mám nastaveno automatické uložení a tak dál.

můj preventivní krok spočívá v instalaci Open office, protože ten mi takovou skrčku nikdy neudělal, ale jak vyřešit tohle, to nevím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru