Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po zapnutí mi PC hlásí "disk error" nebo "system boot failure, insert bootable disk"

Souhlasím!!! Přesně jako ty, v tu dobu jako lama jsem si koupil PC. Díky této poradně.net a thread o zdrojích usoudil a ve velkém tušení i když problémy nebyly, že bych se měl podívat na svůj zdroj (Eurocase 350W rok 11/2006). Nejdříve v 2/2010 jsem si koupil CORSAIR 400W a vyměnil. Potom rozdělal ten 350W a ejhle 4 [čtyři] nafouklé kondíky. Takže časovaná bomba.

Apropo: jest-li se někdo chce vážně zabývat PC alespoň tak, aby ho něco nepřekvapilo, musí sledovat co se děje na webu a ve svém HW. Popřípadě sledovat baterku, zdroj shit, kondíky na desce, odstraňovat prach a hlavně zálohovat. Přesně to samé co děláš se svým tělem a autem.

A nakonec jednu mojí "Perlu sviním": Když blbec nabyde zkušenosti a stane se IT zapomene, že byl blbcem a toho již nepochopí. A toto platí od začátku lidstva pro každou profesi. Snad to neplatí pro učitele, ale ti mají zaplaceno, aby se nedivili.
Mohl jsem to napsat slušněji, ale to se do mozku nezavrtá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny