Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Síťová karta stagnuje

Dobrý den, Síťová karta často stagnuje. Je to nepravidelně, prostě se po restartu odmítne připojit, bliká zeleně co 4 vteřiny. Nevidím ve správci žádně připojení, někdy pomůže odpojení routeru a znovu zapojení. Zkoušel jsem přendat kabel/port v routeru - žádný výsledek - pomůže až tvrdé vyndání baterie BIOSu. Základní deska je nová OS linux ubuntu Lucid lynx. Nepomůže ani výchozí nastavení desky. Typ základní desky: Gigabyte 790xt-usb3. Už nevím co dál :(

Díky za pomoc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak to vyřešila reklamace. V alfacomputeru v Ostravě jsem na reklamačním oddělení zanesl svoji desk… poslední
CoWayger 16.07.2010 10:41
CoWayger

Tak to vyřešila reklamace.

V alfacomputeru v Ostravě jsem na reklamačním oddělení zanesl svoji desku, že co a jak. Pán si ji pečlivě prohlédl, pak ji zanesl do skladu a vypisoval reklamační protokol. Asi po dvou týdnech se mi ozval jejich technik, že desku testuje a že zatím nic neobvyklého. Požádal jsem ho aby ji testoval ještě alespoň den (vypadávalo to nepravidelně).

Z protokolu:

Na přání zákaznika jsem desku testoval ještě další den, pak z ničeho nic po 22 hodinách se síťová karta odpojila a nešla připojit zpět.

A tak jsem si po třech týdnech od reklamace zajel do Ostravy pro novou desku. :-) Doma jí vybalil, zapojil, vše dodnes šlape. Zažil jsem svojí první reklamaci a odnáším si poučení - nikdy k reklamované věci nepřikládejte příslušenství. Zmizeli mi 3 sata kabely. :-/

K mé spokojenosti se mi zároveň podařilo vyreklamovat taky na alfě zakoupený projektor Acer, a to v poslední den záruky. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru