Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OT: Co čtete?

No tak Hráči z Titanu mě minuli... to se musí napravit. Před delší dobou jsem taky četl od S. Lema - Mír na zemi. Pak jsem viděl Total Recall a přišlo mi, že film je volně podle téhle knížky, ale asi bude všechno jinak. Dicka jsem objevil až později.
K Jitru kouzelníků, to tě asi mírně nakrknu. Tahle knížka u nás vyšla v devadesátým roce v "lidovém" nákladu 120k výtisků. :-D Nějakou dobu jsem pracoval taky v jedný kartonážce a tam vozili na zpracování remitendy z trafik. No a jednou se z vagónu vysypal i balík téhle knížky. Jednu dobu jsem měl doma čtyři, jako správnej snob. Postupně jsem je rozdal, takže mi zbyla jedna. :-( Ale pokud vím, dá se docela snadno sehnat v antikvariátech. Lidi se jí zbavují, není to čtení do vlaku, jak tu někdo trefně poznamenal.
A ještě na jednu věc jsem tenhle skvost používal. Vždycky, když jsem objevil nějakou přitažlivou slečnu, tak jsem jí tu knížku doporučil jako výborné čtení. Pokud byla slečna normální (nebo aspoň normální podle mých skrytých požadavků ]:) ), omlátila mi ji o hlavu.... O hlavu mi ji omlátily všechny. Manželka na to dodnes vzpomíná. :-D (Ne na ty slečny, samozřejmě.)
to jsem se rozkecal...::)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny